Megjelent: 13 éve

14 milliárdos prémiumot kapnak az APEH-esek jövőre

A megnövekedett feladatokra és a nagyobb létszámra való tekintettel az idei 11,2 milliárdos prémium helyett jövőre már 13,8 milliárd forint fog rendelkezésre állni az APEH-es dolgozók prémiumának kifizetésére - tudta meg a Magyar Hírlap. A közel 12.000 fővel dolgozó Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal a prémium keretösszeget akkor kaphatja meg, ha 2007-ben teljesíti a tervezett kormányzati adóbevételeket. Mint arról Nagy József az adóhatóság titkárságvezetője a napilap számára beszámolt, bár a prémiummaximum megszerzéséhez az adóbevételen túl más feltételeknek is meg kell felelniük, mindez "néhány kivétellel minden évben sikerülni szokott az APEH-nek".

A napilap értesülései szerint a negyedévente és év végén készhez kapott prémiumot a Pénzügyminisztérium a következő feltételekhez köti az adóhatóság alkalmazottai számára: a főbb adónemek bevételi oldala túlszárnyalja a terveket, az ellenőrzések számának nagyságrendje, a hátralékok nagyobb arányú csökkentése, a megnyert bírósági adóperek száma, valamint a végrehajtással megszerzett adóbevételek nagysága.

A feltételek teljesülése esetén az ideinél közel 2,6 milliárddal magasabb prémiumkeretből a technikai kisegítő személyzet kisebb mértékben, míg az adórevizorok nagyobb arányban fognak részesülni.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter