Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

500 embernek ad munkát a Flextronics Sárváron

Sean Burke, a Flextronics Computing elnöke a megnyitón azt hangoztatta: nagy várakozással tekintenek a Lenovóval való stratégiai együttműködés kibővítésére, amely szavai szerint hozzájárul mindkét vállalat piaci versenyképességének növeléséhez.

A Flextronics eddig döntően mechanikai és rendszer megoldásokat szállított a Lenovo kínai, valamint gyártási tevékenységeket végzett a Lenovo brazil leányvállalata számára.

A sárvári üzemben folyó évi több százmillió dollár értékű termeléssel a számítástechnikai termékek, elsősorban a PC-k európai piacán szeretnének vezető szerepet betölteni.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter