Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

A Citi Magyarország bezárja a miskolci, a győri és a debreceni fiókját

A Citi Magyarország bezárja három vidéki fiókját 2014. szeptember 26-ai hatállyal, nevezetesen a miskolcit, a győrit és a debrecenit, ezt követően a hitelintézet magyarországi fiókhálózata kilenc budapesti és egy székesfehérvári egységből áll majd – közölte a hitelintézet az MTI-vel hétfőn.

A közlemény kitér arra: a Citi értékesítési és ügyfélkiszolgálási hálózatát érintő globális stratégiáját az ügyfelek banki ügyintézési szokásainak és igényeinek alakulásához igazítják. Hozzátették: jelentős befektetést követően, 2013 áprilisában a világon elsőként Magyarországon vezették be a Citi új globális lakossági IT-platformját, beleértve az új Citibank Online és Citi Mobilbank platformokat.

Kitérnek arra: az új globális internetbanki és mobilbanki platformjaikon az ügyfeleik kényelmesen, biztonságosan és költséghatékonyan vehetik igénybe befektetési, hitelkártya- és személyihitel-termékeiket és szolgáltatásaikat a hét minden napján 0-24 óra között, függetlenül attól, hogy az ország mely pontján élnek.

A banki közlemény szerint a megsokszorozott funkcióknak, a megnövelt kényelemnek és a felhasználóbarát struktúrának köszönhetően egyre több ügyfelük intézi pénzügyeit a digitális csatornákon keresztül. A 2013. januári állapothoz viszonyítva 60 százalékkal emelkedett a mobilbankot igénybe vevő ügyfelek száma, és 40 százalékkal nőtt az internetbankot aktívan használók köre – tudatta a bank.

A Citi közleménye szerint a digitális platformjaik fejlesztésével párhuzamosan alakítják át a magyarországi fiókhálózatukat. A Budapest-központú fiókhálózatukat olyan nagy forgalmú helyekre koncentrálták, ahol az ügyfeleik nagyrészt élnek, dolgoznak és szabadidejüket is ott töltik, és ahol leginkább igénylik a bankfióki kiszolgálást – írják a közleményben.

A Citi Magyarország szervezeténél – beleértve a budapesti Citi Szolgáltató Központot is – dolgozó, összesen mintegy kétezer munkavállaló közül mindenki számára rendelkezésre áll a lehetőség, hogy a bankban, illetve a szolgáltatások és a dolgozói létszám tekintetében folyamatosan bővülő Budapest Citi Szolgáltató Központban nyitva álló állásokra pályázzanak, így igyekeznek megtartani az érintett dolgozókat a bank szervezeténél – tették hozzá.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk

Kiemelten fontos a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

Bizottság létrehozását kezdeményezi a Mátrai Erőmű átalakításával kapcsolatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az ügyben... Teljes cikk

Visszavásárolják az alapítók a Prohuman lengyel tulajdonrészét

A lengyel Work Service és a Prohuman magyar alapítói - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Prohuman lengyel kézben... Teljes cikk