kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

A folyékony gumi spray alkalmazásának előnyei autóápolásnál

Mi a folyékony gumi spray használatának a lényege? Miben rejlik a speciális készítmény hasznosításának a lényege, ha az autóápolás minél inkább látványos és maradandó kivitelezése az elképzelésünk?

autó ápolás spray-

Hogyan történik egyáltalán a folyékony gumi spray használata a gyakorlatban? Mi mindenre javasolt odafigyelni annak érdekében, hogy a készítmény tényleg képes legyen ellátni a célját? A bejegyzésben ezek a kérdések kerülnek terítékre részletesebben is. Úgyhogy következzenek maguk a részletek.

Mi mindenre lehet jó egy speciális folyékony gumi spray?

A folyékony gumi spray célzott hasznosítása a tudatos autóápolás fogalomkörébe sorolható. Nagy előnye, hogy borzasztó egyszerű használni. Ha pedig valódi minőséget képvisel a tartalma, akkor a tényleges hasznosulása is szemmel látható.

Pontosan emiatt lehet hasznos döntés például a Magic Colors folyékony gumi spray választékából is tudatosan beszerezni a számunkra megfelelő készítményt, illetve készítményeket.

Sok autós talán nem is tud arról, milyen sokféle módon válhat a hasznára egy-egy ilyen beltartalommal rendelkező flakon. Pláne, ha a céloknak megfelelően sikerül maga a kiválasztás is.

Mi mindenre hasznosítható egy tudatosan alkalmazott folyékony gumi spray?

Az egyik lehetséges hasznosítás a járművek részleges átfestésére irányul. Ezen belül akár a keréktárcsák, akár az alufelnik esetében segítheti elő egyrészt a kívánt látványt, másrészt a tartós védelmet.

Hasonlóképp jó szolgálatot tehet a lökhárítók, illetve a különféle gumielemek kapcsán. Különösképpen, hogy a kisebb karcolásokkal szemben is hosszan tartó védelmet képes biztosítani.

De mindezen felül a gázpedálra, a fékre és a kuplungra fújva is hasznos lehet. Sőt, akár az elektromos csatlakozóknál is hasznosulni tud. Csónakok és kenuk, ruházat és kötelek vagy akár üvegfelületek lekezelése kapcsán is szóba jöhet maga a hasznosítás. Tényleg elképesztően sokféle módon szóba jöhet tehát az alkalmazás, ami nagyon komoly előny.

Miként történik a folyékony gumi spray hasznosítása a gyakorlatban?

Az első feladat mindenképp az, hogy a lekezelni kívánt eszközöket, alkatrészeket, illetve a kerekeket levesszük az autóról. Ezzel lehet ugyanis biztosítani, hogy a kezelt felület minden egyes négyzetcentimétere megkapja a szükséges hatást.

Szintén nem árt, ha a folyékony gumi spray alkalmazását megelőzi egy alapos tisztítás. Ugyanis a felületről célszerű eltávolítani a szennyeződéseket és a koszt annak érdekében, hogy maga a készítmény maradéktalanul hasznosulni tudjon.

A folyékony gumi sprayt célszerű nagyjából 15-20 centiméteres távolságból a felületre fújni. Méghozzá nemcsak egyszer, hanem lehetőleg 3-4 rétegben. Ezzel biztosítható, hogy a kívánt hatás ténylegesen érvényesülni tudjon.

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
A hét végén rendezik meg az Országos Tudományos és Innovációs Olimpia döntőjét

Május 31-én és június 1-jén rendezik meg a 33. Országos Tudományos és Innovációs Olimpia (OTIO) döntőjét a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ)... Teljes cikk

Átadták az Év menedzsere elismeréseket

Átadták az Év menedzsere elismeréseket: a menedzserszövetség Év Menedzsere Díj 2023. évi kitüntetettje Jelasity Radován, az Erste Bank... Teljes cikk

Megvan a végleges döntés a következő magyar űrhajósról

A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország hosszú évtizedek után ismét a világűrbe küld,... Teljes cikk