Megjelent: 6 éve

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogatja a II. Országos Bérügyviteli Bajnokságot

Idén már a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogatja az Országos Bérügyviteli Bajnokságot, melyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskolával együttműködve indított el 2013-ban a NEXON bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalat - áll a portálunkhoz eljuttatott közleményben.

A tavaly több mint 800 résztvevővel lezajlott verseny célja, hogy a komoly szakmai elismeréssel bíró megmérettetéssel felhívja a figyelmet a bérügyvitel területén dolgozó szakemberek munkájának jelentőségére. A versenyre 2014. április 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők, beleértve a főiskolák és egyetemek hallgatóit is.

A II. Országos Bérügyviteli Bajnokság szabályzatának aláírásával erősítette meg támogatói együttműködését a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Budapesti Gazdasági Főiskola és a NEXON, bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalat. A tavaly több mint nyolcszáz résztvevővel lezajlott országos versenyre a szervezők mindazok jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a bérügyvitel világában, és kellő affinitást éreznek magukban arra, hogy megmérettessék szakmai tudásukat.

Az együttműködő partnerek célja, hogy a verseny felhívja a közvélemény figyelmét a bérügyvitel „láthatatlan hőseire”, akiknek lelkiismeretes és szakszerű munkája nélkül nem létezhet sikeres vállalat, vagy intézmény. Távolabbi tervük, hogy fokozatosan megteremtsék annak feltételeit is, hogy a Bérügyintéző OKJ-s szakképesítésre mielőbb mester cím épülhessen. A Bajnokság egyben támogatja a hazai munkaadókat is, hiszen a megmérettetés lehetőséget biztosít a résztvevők számára szakmai ismereteik naprakész bővítésére, az adó- és munkaügyi jogszabályok változásainak követésére és helyes alkalmazására.

A versenysorozat havi online feladatsorok megoldásából áll, a november végi döntőben pedig a fordulók során a harminc legjobb eredményt elérő versenyző méri össze tudását.

A NEXON 2 millió forint összdíjazást biztosít a bajnoksághoz. A versenyre való jelentkezési határidő április 15. Részletes versenyfelhívás itt található.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter