Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 1 éve

A munkahelyen sem árt odafigyelni, hogy mit eszünk

Egy munkanap folyamán jót tesz, ha az ember úgy látja el a szervezetét tápanyaggal, hogy az növelje az energiaszintet, ne pedig csökkentse, írja a Blikk.

Reggel arra érdemes figyelni, hogy ha gabonapelyhet, müzlit eszünk, abban minél kevesebb legyen a cukor. A szendvics készüljön teljes kiőrlésű gabonából, zöldséggel, gyümölccsel. Ha szükségünk van a kávé vagy tea serkentő hatására, akkor a kerüljük a kész kávékat, különösen a sziruposakat, szintén a magas cukortartalom miatt.

Ha nassolni akarunk napközben, akkor válasszunk olajos magvakat, gyümölcsöt. Ebédidőben pedig ne valamilyen nehéz ételt, amitől elálmosodunk, hanem inkább valamilyen fehér húst és salátát vagy párolt zöldséget.

Blikk
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezető a Budapest Bank mikrovállalati üzletágának élén

Május 1-jétől Dancsné Engler Bernadett vezeti a Budapest Bank mikrovállalati üzletágát, amely a 200 millió forint alatti éves árbevétellel... Teljes cikk

Több ezer fuvarozói állás kerülhet veszélybe

Május 25-től kezdve bírsággal sújtják a gépjárművezetőt és az őt alkalmazó céget, ha a heti 45 órás pihenőidőt nem kereskedelmi... Teljes cikk

Meghosszabbodik a diplomás gyed, nő a családi adókedvezmény

Új családtámogatási kedvezményeket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök, a Családok Budapesti Világtalálkozójának megnyitóján. Teljes cikk

Nem vállalta el a munkát, azért nem volt a robbantás közelében

Egy magyar férfi is a Manchester Arenában dolgozott volna, az Ariana Grande koncert rendezvényének kiszolgáló személyzetében, de végül úgy döntött... Teljes cikk

700 robot segíti a győri Audi gyárában a munkát

Az új járműmodellek gyártásában robotok is részt vesznek, amely a szakemberek kiképzésével együtt komoly beruházást igényelt az autóipari cég részéről. Teljes cikk

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár