Megjelent: 6 éve

A régi-új miniszterelnök első munkanapja

A miniszterelnök mai munkanapja a következőkből fog állni: "Ma elmegyek a KDNP frakciójához, jön hozzám a Magyar Tudományos Akadémia, a Magyar Művészeti Akadémia, az Állami Számvevőszék elnöke, találkozom a 13 nemzetiségi szószólóval, s végül egyeztetek a Kúria és az Országos Bírósági Hivatal elnökével, illetve a legfőbb ügyésszel."

Megválasztása és esküje utáni beszédében a miniszterelnök úgy fogalmazott: Magyarország középre tart, "az európai életszínvonal és életminőség közepe felé tartunk".

A parlamentnek szombaton benyújtott előterjesztés szerint 9 minisztériummal működik majd a harmadik Orbán-kabinet. Minisztériumi rangot kap a Miniszterelnökség, továbbá lesz Belügyminisztérium, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Földművelésügyi Minisztérium, Honvédelmi Minisztérium, Igazságügyi Minisztérium, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Nemzetgazdasági Minisztérium és Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

mti/inforádió/mandiner
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter