Megjelent: 7 éve

A fejmasszírozó a hajápolás új dimenzióját hozhatja el

A fejmasszírozó kefe nem valami úri huncutság vagy sosem látott újdonság. A nem mindennapi tulajdonságokkal megáldott eszközzel a hajmosás eddig még fel nem fedezett élményét tapasztalhatod meg. S a kényeztetés csupán csak mellékhatás, hiszen a lényeg: a fejbőrre, s ezáltal a hajkoronádra gyakorolt üdítő, frissítő, egészséget hozó hatás!

A fejmasszírozó nemcsak ellazulásra stimulál

A kézre álló, kényelmesen markolható kefe, na meg a masszírozó mozdulatok segítségével fejbőrödön tapasztalhatod meg a relaxáció stresszmentesítő élményét. De mindez csak a kezdet. Hiszen a speciális kialakítású kefe serkentheti a vérkeringést, ezáltal stimulálva a hajhagymákat. 

Hajhullás? Viszlát! Hajnövekedés? Isten hozott!

A fejbőr állapotáról sokan hajlamosak megfeledkezni. Azonnal a hajszálak, hajvégek problémái kerülnek előtérbe, pedig minden a hajas fejbőrrel kezdődik, amivel, ha minden rendben, akkor a hajkorona épsége is borítékolható.

A Full Hair samponozó fejmasszírozó mindennek tetejében a hajmosást is eredményesebbé, könnyedebbé és hatékonyabbá varázsolja. Ezzel feltéve a tisztítás, tisztálkodás i-jére a pontot. Na, de minek köszönhető mindez?

A hajmosó kefe mélyen, alaposan tisztít, eltávolítja a formázó termékek lenyomatait, a szilikontüskék pedig gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Utóbbi pozitívum korpásodás esetén óriási ajándék.

Mivel a sampon a fejmasszírozó közreműködésével egyenletesebben oszlatható el, határozottan jelentős mennyiségű habot képezve, így az adagolással gazdaságosan járhatsz el.

A szilikontüskék a véráramlás serkentésében is az élen járnak, aminek hála a hajhagymákhoz több oxigén, tápanyag juthat el.

Kis praktikus megjegyzés, hogy hosszú körmöknél a kefe valódi megmentővé válhat, hiszen a berepedezés, letöredezés, és a hajas fejbőr véletlen megsértése, megkarcolása teljesen elkerülhető.

A fejmasszírozó kizárólag hajmosás közben használható?

Egyáltalán nem. Napi pár perc masszázzsal ellazíthatod magadat, de a kefe támogatásával a különböző hajszérumokat, hajszeszeket is könnyedén a hajhagymáidhoz juttathatod. A gyengéd, körkörös mozdulatok szárazon és vizesen, samponnal vagy anélkül is garantáltan eredményesek!

  • 2021.12.07Babér Panoráma - Online bérszámfejtési konferencia Tekintsen ki velünk a legfontosabb tb- és bérszámfejtést érintő jogszabályváltozásokra a BaBér és az Abacus szervezésében megvalósuló Panoráma 2022 Bérszámfejtési Konferencián. Az egész napos szakmai előadások során neves előadók értelmezik a 2022. évre vonatkozó szja, kötelező egészségbiztosítás, tb fedezeti rendszer és a munkáltatói járulékbevallások vonatkozó jogszabály-változásait. Részletek Jegyek
  • 2021.12.10joee tesztesemeny2 tesztesemény2 Részletek Jegyek
  • 2021.12.13Mentorált képzési forma – Jó a munkavállalónak, jó a munkáltatónak Ha egy kollégát megkérdezünk arról, hogy miből van egyre kevesebb, akkor nagy valószínűséggel az „idő” hangzik el válaszként. Részletek Jegyek
  • 2022.01.04HAPPY NEW WORK! meetup Vajon 2022 milyen kihívásokat tartogat a számunkra, ki hogyan látja a munka(végzés) jövőjét, milyen akadályokkal szembesülhetünk és hogyan készülhetünk fel mindezekre? Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj a KÜRT Akadémia ingyenes, online meetupjára! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kritikussá vált a Kúria túlterheltsége, az elnök segítséget kér

A Kúria tehermentesítését szorgalmazta a bírói testület elnöke december 2-án csütörtökön az Országgyűlésben a jogegység biztosításáról és... Teljes cikk

Nyolcvan személyes munkásszálló nyílt Karcagon

A munkásszállások kialakítására meghirdetett programban eddig lezárt öt kiírás során a kormány 45 szállás, benne 5796 férőhely létrehozását... Teljes cikk

Ezek a legnépszerűbb alkoholos italok a munkahelyi ajándékozáskor

Az alkoholos italok hosszú évtizedek óta jelentenek ideális, gyakorlatilag minden alkalomra kiváló alternatívát abban az esetben, ha ajándékozásról... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek