Megjelent: 8 éve

A fejmasszírozó a hajápolás új dimenzióját hozhatja el

A fejmasszírozó kefe nem valami úri huncutság vagy sosem látott újdonság. A nem mindennapi tulajdonságokkal megáldott eszközzel a hajmosás eddig még fel nem fedezett élményét tapasztalhatod meg. S a kényeztetés csupán csak mellékhatás, hiszen a lényeg: a fejbőrre, s ezáltal a hajkoronádra gyakorolt üdítő, frissítő, egészséget hozó hatás!

A fejmasszírozó nemcsak ellazulásra stimulál

A kézre álló, kényelmesen markolható kefe, na meg a masszírozó mozdulatok segítségével fejbőrödön tapasztalhatod meg a relaxáció stresszmentesítő élményét. De mindez csak a kezdet. Hiszen a speciális kialakítású kefe serkentheti a vérkeringést, ezáltal stimulálva a hajhagymákat. 

Hajhullás? Viszlát! Hajnövekedés? Isten hozott!

A fejbőr állapotáról sokan hajlamosak megfeledkezni. Azonnal a hajszálak, hajvégek problémái kerülnek előtérbe, pedig minden a hajas fejbőrrel kezdődik, amivel, ha minden rendben, akkor a hajkorona épsége is borítékolható.

A Full Hair samponozó fejmasszírozó mindennek tetejében a hajmosást is eredményesebbé, könnyedebbé és hatékonyabbá varázsolja. Ezzel feltéve a tisztítás, tisztálkodás i-jére a pontot. Na, de minek köszönhető mindez?

A hajmosó kefe mélyen, alaposan tisztít, eltávolítja a formázó termékek lenyomatait, a szilikontüskék pedig gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Utóbbi pozitívum korpásodás esetén óriási ajándék.

Mivel a sampon a fejmasszírozó közreműködésével egyenletesebben oszlatható el, határozottan jelentős mennyiségű habot képezve, így az adagolással gazdaságosan járhatsz el.

A szilikontüskék a véráramlás serkentésében is az élen járnak, aminek hála a hajhagymákhoz több oxigén, tápanyag juthat el.

Kis praktikus megjegyzés, hogy hosszú körmöknél a kefe valódi megmentővé válhat, hiszen a berepedezés, letöredezés, és a hajas fejbőr véletlen megsértése, megkarcolása teljesen elkerülhető.

A fejmasszírozó kizárólag hajmosás közben használható?

Egyáltalán nem. Napi pár perc masszázzsal ellazíthatod magadat, de a kefe támogatásával a különböző hajszérumokat, hajszeszeket is könnyedén a hajhagymáidhoz juttathatod. A gyengéd, körkörös mozdulatok szárazon és vizesen, samponnal vagy anélkül is garantáltan eredményesek!

  • 2022.08.29Mit tegyél, hogy tőled vásároljanak? Értékesítése mindig szükség van; nem csak akkor, ha a cégnek jól megy, de akkor is, amikor nehéz időszak következik. Részletek Jegyek
  • 2022.09.16HR és Munkajog modul I.: A munkaviszony keletkezése / Beléptetés Kettő az egyben: egyszerre HR és munkajogi megközelítésben: a munkaszerződés, általános magatartási követelmények, adatvédelem és más, fontos témák neves oktatóktól, mint Berke Gyula, Bankó Zoltán. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
KSH: 508 300 forint volt a havi bruttó átlagkereset az első negyedévben

Szabolcs-Szatmár, Békés és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében volt a legalacsonyabb a bruttó átlagkereset. Teljes cikk

Nem kaptak béremelést, sztrájkolhatnak is a vasutasok

A vasutas szakszervezet az inflációval egyenértékű emelést szeretne elérni. Teljes cikk

Tömeges elbocsátások jöhetnek az építőiparban

A szakértők szerint segédmunkások tömegétől kell majd elköszönni, ha jövőre csökken az építőipar teljesítménye. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek

    Facebook