Megjelent: 7 éve

A fejmasszírozó a hajápolás új dimenzióját hozhatja el

A fejmasszírozó kefe nem valami úri huncutság vagy sosem látott újdonság. A nem mindennapi tulajdonságokkal megáldott eszközzel a hajmosás eddig még fel nem fedezett élményét tapasztalhatod meg. S a kényeztetés csupán csak mellékhatás, hiszen a lényeg: a fejbőrre, s ezáltal a hajkoronádra gyakorolt üdítő, frissítő, egészséget hozó hatás!

A fejmasszírozó nemcsak ellazulásra stimulál

A kézre álló, kényelmesen markolható kefe, na meg a masszírozó mozdulatok segítségével fejbőrödön tapasztalhatod meg a relaxáció stresszmentesítő élményét. De mindez csak a kezdet. Hiszen a speciális kialakítású kefe serkentheti a vérkeringést, ezáltal stimulálva a hajhagymákat. 

Hajhullás? Viszlát! Hajnövekedés? Isten hozott!

A fejbőr állapotáról sokan hajlamosak megfeledkezni. Azonnal a hajszálak, hajvégek problémái kerülnek előtérbe, pedig minden a hajas fejbőrrel kezdődik, amivel, ha minden rendben, akkor a hajkorona épsége is borítékolható.

A Full Hair samponozó fejmasszírozó mindennek tetejében a hajmosást is eredményesebbé, könnyedebbé és hatékonyabbá varázsolja. Ezzel feltéve a tisztítás, tisztálkodás i-jére a pontot. Na, de minek köszönhető mindez?

A hajmosó kefe mélyen, alaposan tisztít, eltávolítja a formázó termékek lenyomatait, a szilikontüskék pedig gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Utóbbi pozitívum korpásodás esetén óriási ajándék.

Mivel a sampon a fejmasszírozó közreműködésével egyenletesebben oszlatható el, határozottan jelentős mennyiségű habot képezve, így az adagolással gazdaságosan járhatsz el.

A szilikontüskék a véráramlás serkentésében is az élen járnak, aminek hála a hajhagymákhoz több oxigén, tápanyag juthat el.

Kis praktikus megjegyzés, hogy hosszú körmöknél a kefe valódi megmentővé válhat, hiszen a berepedezés, letöredezés, és a hajas fejbőr véletlen megsértése, megkarcolása teljesen elkerülhető.

A fejmasszírozó kizárólag hajmosás közben használható?

Egyáltalán nem. Napi pár perc masszázzsal ellazíthatod magadat, de a kefe támogatásával a különböző hajszérumokat, hajszeszeket is könnyedén a hajhagymáidhoz juttathatod. A gyengéd, körkörös mozdulatok szárazon és vizesen, samponnal vagy anélkül is garantáltan eredményesek!

  • 2021.08.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.09.23HR Basic Sajátítsd el évek helyett 12 napban az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! HR gondolkodás e-learning videókkal, esettanulmányokkal, testre szabva gyakorlatorientáltan. Részletek Jegyek
  • 2021.09.28Kötelező visszaélés-bejelentési rendszer bevezetése, alkalmazása Az EU 2019/1937 sz. irányelve új kötelezettséget ír elő. Visszaélés-bejelentési rendszert kell alkalmazni. Minden 50 fő feletti munkavállalót foglalkoztató vállalkozásnak, továbbá a közszférában működő szervezetnek kötelező lesz visszaélés bejelentési rendszert kialakítania és működtetnie. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Itt a mentőkötél a könnyűzenei szektor szereplőinek

Összesen 356 koncert- és rendezvény jut csaknem 5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatáshoz. Teljes cikk

Új mentőautókat kap az OMSZ

Húsz új mentőautó érkezett az Országos Mentőszolgálathoz (OMSZ), további 42 járművet a napokban kapnak meg, ezzel a mentőautók átlagéletkora 4,8... Teljes cikk

Átlagosan 736 ezer forint megtakarítása van egy magyar fiatalnak

Idén, a második negyedévben a 19-29 évesek 58 százalékának volt megtakarítása, és csak 20 százaléka nyilatkozott úgy, hogy egyáltalán nem... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek