Megjelent: 7 éve

Álommunkára keresnek fiatal jelentkezőt

Egyedülálló pályázatot hirdetett meg a Sharp Europe európai diákok számára: a szerencsés kiválasztott fizetett nyári gyakorlati helyet kaphat a vállalat saját kutatási és tervezési központjában, az angliai Oxfordban található Sharp Laboratories of Europe-ban. A gyakornoki lehetőség életre szóló lehetőséget biztosít a résztvevő diák számára, aki egy olyan új projekt kidolgozásában vehet részt, amely akár mindennapi életünket is jelentősen megváltoztathatja.

images

A Sharp történetében is példátlan gyakornoki pályázat minden olyan diák számára elérhető, aki rendelkezik egy hétköznapi problémára választ adó innovatív megoldással. Az ötlet segíthet például felkelni reggel, megoldhatja a főzés jelentette kihívásokat, vagy akár segíthet csökkenteni az áramfogyasztást. A részvételhez a diákoknak csupán egy rövid jegyzetet kell készíteniük egy füzetbe, a vázlatról készült fotót pedig megosztani a Twitteren legkésőbb 2013. május 27-ig #GetItDownOnPaper hashtaggel ellátva.

"Olyan gyakornokot keresünk, aki tele van lelkesedéssel, eredetiséggel és kíváncsisággal. Ez egy egyedülálló lehetőség egy olyan diák számára, aki szenvedélyesen rajong a tudományért és a legmodernebb technológiákkal, továbbá szívesen dolgozna egy olyan projekten, melynek eredménye végül akár gyártásba is kerülhet. A Sharp Laboratories of Europe nagy múlttal rendelkezik a különböző innovatív termékek és új technológiák kidolgozása terén, ugyanakkor minden munkánk középpontjában az emberek életminőségének javítása áll. Emellett elengedhetetlennek tartjuk, hogy támogassuk az ifjú tudósgenerációt is" - mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

A Sharp Laboratories tudósai minden nap azon dolgoznak, hogy olyan új ötletekkel és technológiákkal álljanak elő, amelyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. A labor többek között olyan élvonalbeli innovációkért felelős, mint a mobil LCD technológia, az intelligens kártyák, vagy a DualView és számos tovább megoldás, amely valós emberi szükségletekre adott választ.

"Maximálisan elkötelezettek vagyunk a feltalálók új generációjának kinevelése és támogatása mellett. Nem önmagáért találunk fel új dolgokat! Úgy véljük, hogy termékeink valódi problémákra jelentenek megoldást, közös kultúránkat és jólétünket szolgálják. Ezért várunk olyan ötleteket, amelyek egy a mindennapokban felmerülő problémára jelentenek megoldást. A legjobb ötlettel előálló győztesnek egy fantasztikus lehetőséget kínálunk, kutató laboratóriumunkban dolgozhat jövőbeli technológiákon, amelyek reményeink szerint valóban az emberek javát fogják szolgálni. Alig várom, hogy betekinthessek a pályaművekbe"- mondta Paul Molyneux, a Sharp Europe vezérigazgatója.

A Sharp Labs zsűrije 3 döntős pályaművet fog kiválasztani a Humans Invent nevű vállalattal közösen, majd a három döntőst személyesen is meghallgatják ötletükről.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter