Megjelent: 10 éve

APEH: főosztályvezetőből elnökhelyettes

Csillag Dezsőnét, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) főosztályvezetőjét csütörtöktől elnökhelyettessé nevezte ki Vida Ildikó, az adóhatóság elnöke - tájékoztatta az APEH az MTI-t csütörtökön.

Korábban a központi hivatal jogi és koordinációs főosztályát vezette. Csillag Dezsőné kezdetben a Pénzügyminisztérium bevételi főigazgatóságán dolgozott, majd az APEH létrehozása óta az adóhatóságnál tölt be vezető tisztséget.

A szakember magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként 2007-ben Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

MTI/Magyar Nemzet
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter