Megjelent: 11 éve

Átszervezik a TV2-t: Árpa Attila távozik

Leegyszerűsített szervezeti struktúra, rugalmasabb működés és költséghatékonyság a három alappillére annak a szervezeti változásnak, amelyet bejelentett a TV2 vezetősége - írja a Világgazdaság.

Az átszervezés keretében a csatorna programigazgatóságának élére Kiss Péter kerül, aki ebben a pozíciójában a TV2 és az Interaktív közötti kreatív együttműködést is koordinálja és irányítja a jövőben. Kiss Péter 2007 szeptemberétől töltötte be az Interaktív Kft. ügyvezető posztját, elődje, Gyöngyössy Bence távozik erről.

Az Interaktív Kft.-t Csőge Zoltán vezeti a jövőben.

A TV2 saját gyártású műsorokért felelős megbízott vezetője Vízvárdi Bence lesz, aki a közös megegyezéssel távozó Árpa Attilától veszi át ezeket a feladatokat.

Világgazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter