Megjelent: 2 éve

Ausztráliában 20 millió forintot is kereshet egy évben ápolóként

Négy területen keresnek munkaerőt a leginkább Ausztráliában. Tanár, full-stack fejlesztő, építőipari szakemberek és ápolók kellenek leginkább.

Az Indeed álláskeresési portál legújabb tanulmánya szerint négy olyan terület van a kontinensen, ahol nagy az igény a munkavállalókra. A cég által összeállított tanulmány célja az volt, hogy meghatározzák Ausztrália legjobb munkahelyeit, ahol megfelelő a fizetés, és nagy a kereslet a munkavállalókra. A kutatást idézve az Origoarról ír, hogy Az országban egyre nagyobb a hiány a komoly tapasztalatokkal rendelkező tanárokból. Az ő munkalehetőségeik 2014-2017 között átlagosan 1,9 százalékkal emelkedtek, bérezésük pedig átlagosan évi 92 ezer ausztrál dollárra (18,8 millió forint) növekedett.

A technológiai álláshirdetések között full-stack fejlesztőt keresnek a legtöbb helyen. Ennél a munkakörnél évente 101 ezer ausztrál dolláros (20,7 millió forint) fizetés jár minimum, azonban ehhez az alkalmazásfejlesztés számos területéhez kell érteni.

Egyre több a szükség az erős ingatlanpiac miatt az építőipari szakemberekre villanyszerelőtől a mérnökig. Utóbbiak évente átlagosan 95 ezer ausztrál dollárt (19,4 millió forint) keresnek, főleg nagy volumenű beruházásoknál. Mégis a legnagyobb kereslet ápolókra van. Az elmúlt három évben közel 150 százalékkal emelkedett az igény a szakképzett ápolókra - átlagos évi bérük pedig 93 ezer ausztrál dollár (19,1 millió forint).

origo.hu
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter