Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Az ősz a HR-rendezvények ideje - ez volt a szezonnyitó

A Pannonjob Kft. szervezésében a Dunántúl egyik legjelentősebb HR szakmai rendezvényére került sor szeptember közepén Székesfehérváron. A több mint 100 szakembert vonzó program immár hagyományosan az őszi időszak első HR szakmai rendezvénye.

images

A konferencia egyik alapköve az aktuális munkajogi változások, illetve érvényben levő szabályozások gyakorlati oldalról történő megközelítése, melyet ezúttal is Dr. Pál Lajos ügyvéd prezentált a konferencia résztvevő számára.

Fata László cafeteria szakértő a 2017-es aktuális változásokra és lehetséges megoldásokra világított rá, különös tekintettel a béren kívüli, és béren kívülinek nem minősülő juttatások tekintetében. Szó esett a következő évtől életbe lépő új cafeteria elem, a készpénz formájában történő kifizetés, illetve az albérleti hozzájárulás és munkás szállás biztosításának lehetőségeiről egyaránt.

Pannonjob

A résztvevők „Bérszámfejtés és ami mögötte van” címmel kerekasztal beszélgetés formájában kaphattak betekintést arról, mit jelent egy cég életében egy külső szolgáltató igénybe vétele bérszámfejtés tekintetében, mik a tapasztalatok, hogyan működik, milyen a megfelelő partneri együttműködés ezen az igen speciális területen, mindezt egy autóipari vállalat és a Pannonjob sikeres együttműködésén alapuló esettanulmányon keresztül ismerhették meg a konferencia résztvevői.

Pannonjob

A napjainkban kialakult munkaerőhiány, valamint az egyre erősödő fluktuáció csökkentésére és megállítására irányuló törekvések miatt a HR szerepe a vállalatok életében felértékelődött. Ezen témakört helyezte középpontba a nap egyik legsikeresebb, egyben záró előadásában Molnár Attila, a Pannonjob ügyvezető igazgatója aki a fluktuáció okainak vizsgálatáról beszélt, illetve sorra vette azon lehetőségeket, melyek megoldást jelenthetnek a vállalatok számára, és bizonyítottan mérhető, eredményekkel alátámasztott hatással bírnak ezen a rendkívül égető területen.
Follow hrportal_hu on Twitter