Megjelent: 10 éve

Czakó Ferenc távozik a Deltától

Megtartotta éves rendes közgyűlését a magyar tulajdonban lévő Delta Csoport. Az eredményes évet záró cégcsoport közgyűlése döntött az igazgatótanács összetételének átalakulásáról is, így Czakó Ferenc (47) távozik a testületből, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A 2007. szeptember elején átalakulással létrejött Delta Informatika Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. a napokban tartotta éves rendes közgyűlését. A 23 éves múltra visszatekintő informatikai vállalkozás - amely a Delta Network Kft.-vel és a Delta Services Kft.-vel együtt alkotja a Delta Csoportot - 2009-ben sikeres évet zárt, stratégiai célkitűzéseinek hatékony végrehajtása révén jelentősen növelte árbevételét. A cégcsoport hamarosan közzéteszi éves jelentését, írják sajtóanyagukban.

A közgyűlésen döntöttek a Delta Csoportot irányító igazgatótanács átalakításáról is. Czakó Ferenc, aki 2007-ben a részvénytársaság megalakulásának évében csatlakozott a céghez, megválik igazgatótanácsi tagságától. Helyét Hampl Viktor veszi át, megtartva eddigi vezérigazgatói tisztségét. Czakó Ferenc munkájával nagyban hozzájárult az elmúlt évek sikereihez, a Delta Csoport jelenlegi piaci pozíciójának eléréséhez.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter