Megjelent: 13 éve

Döntöttek a Start Plusz és Start Extra programokról

A jövőben lehetőség lesz a Start Plusz és a Start Extra kártyák igénybevételére, amelyek a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű társadalmi csoportok foglalkoztatásának ösztönzését segítik.

Az Országgyűlés elfogadta a pályakezdő fiatalok, az ötven év feletti munkanélküliek, a gyermeküket nevelők valamint a tartósan állás nélkül lévők foglalkoztatásának támogatásáról rendelkező törvény módosításához benyújtott módosító javaslatokat. Ezek két programot tartalmaznak.

A Start Plusz-program a kisgyermekes szülőknek, illetve a közeli hozzátartozót ápoló családtagnak segít a munkaerőpiacra való visszatérésben, a Start Extra-program pedig az 50 év feletti és a csak nyolc általánost végzett álláskeresőknek. Az őket alkalmazó munkáltatók jelentős járulékkedvezményt kapnának.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter