Megjelent: 13 éve

Egymillió álláskereső választotta a CV-Online-t márciusban

Új karrierlehetőségek után kutatva egymillió közép- és kelet-európai álláskereső használta a CV-Online szolgáltatásait márciusban. Ezzel új rekord született a régió vezető HR megoldásokat kínáló vállalatánál.

"Ez a CV-Online fejlődésének igazán figyelemreméltó pontja, ahol jól látszik, hogy nagyszabású növekedési stratégiánk bevált. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy megőrizzük piacvezető helyzetünket, és az eredmények mindet igazolnak. 2007-ben az álláskereső látogatók számának növekedése rendkívüli; 2006 negyedik negyedévéhez viszonyítva megduplázódott a számuk" - nyilatkozta Emma Tóth-Plumtree, a CV-Online ügyvezető igazgatója.

A CV-Online látogatószámának ilyen mértékű növekedését a hirdetői oldal is megérzi; többen a jelentkezők számának megduplázódását tapasztalták. "Hatalmas növekedést tapasztaltunk a hosszú távú szerződéseket aláíró cégek számában" - erősítette meg az ügyvezető igazgató. Mint mondta, több mint 110 százalékos növekedést könyvelhettek el az egy éves időtartamra szóló szerződések számában is.

A magyarországi CV-Online látogatottsága is a csoport dinamizmusához hasonlóan nőtt: márciusban elérték a 250.000 egyedi látogató számot és heti 1 millió feletti letöltést a www.cvonline.hu oldalon. A portál iránti egyre növekvő érdeklődés hátterében az áll, hogy a magyarországi állásportálok közül a CV-Online rendelkezik a legtöbb, közel 4.500, rendszeresen frissülő álláshirdetéssel.

A CV-Online-t 1996-ban alapították Észtországban, és jelenleg Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Oroszországban és Romániában van jelen. A CV-Online 3,2 millió euró forgalmat ért el 2006-ban. Tagja a CVO Groupnak, a régió vezető HR megoldásokat kínáló vállalatának, mely csoportnak része még a CVO Finance, CVO Sales & Marketing és CVO Technology toborzással és fejvadászattal foglalkozó divíziói, és a Simplika munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó divízió. 2006-ban a csoport 18 millió eurós árbevételt könyvelhetett el.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter