Megjelent: 5 éve

Elegáns vs. trendi: Milyen a jó cégautó?

Ha 10 évvel ezelőtt merül fel a kérdés, még biztosan mindenki azt feleli, hogy egy elegáns szedanon kívül nem tudna elképzelni más vállalati kocsit. Csakhogy időközben a SUV-ok jöttek, és letarolták a piacot. Ezekhez az igényekhez annyira ügyesen alkalmazkodott a Volvo, hogy ma már szinte mindenkinek a svédek szériája ugrik be a városi terepjárókról. Kérdés, hogy ezek a hatalmas járművek alkalmasak-e cégautónak.

volvo cégautó-

Klasszikus megjelenés, garantált siker: Volvo S90

Egy Volvo sedan mindig stílusos az úton és klasszikus megjelenésével igazán reprezentatív. Ennek az elegáns kategóriának a csúcsmodellje a Volvo S90, a luxus szedán, amibe az alkotók beleterveztek mindent, amit a fantázia megenged.

Az S90 a svéd márka tökélyre fejlesztett limuzinja, amely kifejezetten vállalatvezetőknek, vállalkozóknak, üzletasszonyoknak és üzletembereknek az igényei szerint lett megálmodva. A svéd letisztultság mellett sportos, és ha kell, dominál az utakon.

A vonzó külső értékes belsőt takar: az utastér minden részletében minőségi anyagok felhasználásával készült, az autó tervezőinek lakberendezők és belsőépítészek is segítettek a beltér kialakításában.

A hosszú üzleti utakon Pilot assist és adaptív tempomat támogatja a sofőrt a kényelmes utazásban, aki a két funkció együttes használatával szinte egy önvezető autót kap.

Az S90 minden porcikájában vállalati autó, mert megbízható, mégis izgalmas és megnyerő, pont mint egy sikeres vezető.

volvo cégautó

Más látvány, más látásmód: Volvo XC60

Az új Volvo XC60 strukturájában a régi, azonban átesett némi ráncfelvarráson. A legnépszerűbb Volvo SUV első verzióját 9 évig gyártották és több, mint 1 millió darabot adtak el belőle a világon. Ezalatt nem csak trenddé, de szimbólummá is vált: ez lett a városi terepjárója azoknak, akiknek a megbízhatóság és a letisztultság a fontos és nem akarnak hivalkodóak lenni.

Bár méreteiben nem, megjelenésében sokat változott az új XC60. A fiatalosabb hűtőrács és a sportosabb ívek mellett a fekete tükörház és a fekete tetősínek egészen más vizuális hatást kölcsönöznek az autónak. A leglátványosabb változás azonban az, hogy eltűntek a kipufogó csövek. Ez a módosítás arra utal, hogy a gyártó az összes modelljét valamilyen elektromos hajtással látja el, ami egy kifejezetten előremutató cselekedet.

Az, hogy a cég tesz egy lépést a fenntartható közlekedés felé, jó példa az egész világnak. A Volvo XC60 méretek változatlanok maradtak az második generációnál is. Ez, és önmagában a tény, hogy egy SUV-ról van szó, egyeseket eltántoríthat attól, hogy ezt válasszák céges autónak, pedig az XC60-as egy dinamikus, jövőbe néző, trendi kocsi, ami felejthetetlen első benyomást kelt.

 

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek