Megjelent: 11 éve

Elindult a küzdelem az Év Zöld Irodája címért

Töretlen a lelkesedés a magyar kkv-k, nagyvállalatok és non-profit szervezetek körében az immáron negyedik alkalommal meghirdetett Zöld Iroda verseny iránt. Az idei megmérettetésre 33 szervezet, 5400 munkatársával és közel 95.000 négyzetméter területtel nevezett.

A legtöbb jelentkezés a több mint 25 főt foglalkoztató vállalatok köréből került ki, és akadt olyan visszatérő versenyző, aki már harmadik alkalommal vág bele az irodazöldítésbe. A verseny keretében két és fél hónap áll majd rendelkezésükre ahhoz, hogy munkahelyeiket környezet- és emberbarát irodákká alakítsák.

A több mint 25 főt foglalkoztató vállalati iroda kategóriában indult:
Aviva Életbiztosító Zrt.; Békés Megyei Vízművek Zrt.; Borsodi Sörgyár Zrt.; Cemex Shared Service Ltd.; Diageo Business Services; Dunapack Zrt. Hullámtermékgyár, Értékesítési Igazgatóság; Dunapack Zrt. Nyíregyházi Hullámdobozgyár / Értékesítési Igazgatóság; ELMIB Zrt. Nagykanizsa; Nestlé Budapesti Központ; Numil Kft.; SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt.; Pannon GSM Távközlési Zrt.; Samsung Electronics Magyar Zrt.; Siemens Erőműtechnika Kft.

A kevesebb, mint 25 főt foglalkoztató vállalati iroda kategóriában indult:
Alto Nyomda Kft.; ELMIB Zrt. Budapest; Fővárosi Vízművek Zrt., Ügyfélszolgálati Iroda; Skanska Property Hungary Kft.; SOLVEX Környezet-és Vízgazdálkodási Tervező és Kivitelező Kft.; Terrapark Kft.; Ventus Logisztika Kft.

A több mint 50 főt foglalkoztató nonprofit iroda kategóriában indult:
Amerikai Nagykövetség (PA, USCS, USAID, ODC irodák); Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat; Dél-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség; Dombóvár Város Önkormányzata; ITD Hungary Zrt.; Magyar Nemzeti Bank, Szegedi Tudományegyetem.

A kevesebb, mint 50 főt foglalkoztató nonprofit iroda kategóriában indult:
HBLF (Hungarian Business Leaders Forum); Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.; Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, Program Intézet.

A verseny legjobbjainak járó díjakat a Zöld Iroda Kiállításon, amely egyben szakmai nap is, 2010. május 18-án, a Kinnarps Hungary Irodaházában, ünnepélyes keretek között Havas István, az Ernst & Young Magyarország vezérigazgatója adja át, (a vállalat a 2009-es Zöld Iroda Verseny nagyvállalati kategória győztese, 2009 Legzöldebb Irodája). A Zöld Iroda Kiállításon és szakmai napon a hazai irodaszer-, irodabútor-, tisztítószer-, irodatechnikai berendezés gyártók és forgalmazók környezetbarát termékeinek seregszemléje várja az odalátogatókat.

A rendezvény központi témája 2010-ben a környezetbarát működéssel elérhető megtakarítási lehetőségek, amellyel a szervezők arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy ami jó a környezetnek, az előnyére válhat az iroda kasszájának is.
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter