Megjelent: 6 éve

Elindult az idei Adóverseny - a fődíj egy világkörüli út

Elindult az EY idei Adóversenye, a felsőbbéves és frissen végzett hallgatóknak meghirdetett nemzetközi esettanulmány versenyre egy hónapon keresztül lehet beküldeni a pályaműveket. A verseny hazai döntőjének össznyereménye 800 ezer forint, a nemzetközi győztes pedig egy világkörüli úton vehet majd részt.

A Magyarországon egyedülálló Adóversenyt idén nyolcadik alkalommal rendezi meg az EY. A pályázó felsőbbéves és frissen végzett hallgatók feladata egy valós ügyfélmegbízáson alapuló esettanulmány elkészítése. A diákok munkájuk során szakmai segítséget is kapnak az EY szakértőitől, bepillantást nyerve az adótanácsadás világába.

"Az EY-nál szakmai feladataink mellett felelősséget érzünk a hazai adókultúra alakításáért és támogatásáért. Különösen odafigyelünk a téma iránt érdeklődő diákok - leendő adószakemberek - szakmai fejlődésére, mivel a hazai felsőoktatás tematikájában nem hangsúlyos a célzott adóoktatás. Professzionális csapatunkban a fejlődésé és a kreativitásé a főszerep. Az Adóverseny ezeket az értékeket testesíti meg" - mondta Rencz Botond, az EY Adótanácsadási Szolgáltatások Üzletágának regionális vezető partnere.

A pályaműveket egy hónapon keresztül lehet elkészíteni, a beküldési határidő 2014. március 27-e. A nemzeti döntő össznyereménye idén 800 ezer forint. A legjobb dolgozatot elkészítő a pénzjutalom mellett állásajánlatot is kap az EY-tól és részt vehet "Az Év Ifjú Adószakembere" ("Young Tax Professional of the Year") nemzetközi verseny amszterdami döntőjén. A globális verseny győztese 30 napos világkörüli utat nyer, amely során ellátogathat Londonba, Washingtonba és Hong Kong-ba.

A világversenyt 2012-ben a magyar nemzeti győztes, Osikovicz Edit Ágnes nyerte meg. A négynapos bostoni megmérettetésen húsz ország legjobbjait utasította maga mögé. Az elismert szakértőkből álló zsűri nemzetközi adózási esettanulmányok megoldásával és személyes meghallgatásokkal tesztelte a versenyzők ismereteit, kreativitását, személyiségét, analitikai, valamint vezetői képességeit.

  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter