Megjelent: 6 éve

Elkötelezettebb, ha köt munkahelyi barátságot?

Az irodai barátságok nem csak a hangulatot, hanem a hatékonyságot is javítják, ráadásul nem is akármilyen, hanem a szoros barátság következménye mindez.

Ron Friedman pszichológus szerint ugyanis a szoros barátságok vannak az egyik legnagyobb hatással a hatékonyságra. A pszichikai, fizikai jóllétünkre, teljesítményünkre is hatással van az ilyen érzelmi kapcsolat, amelyet pedig a munkahelyeken nem mindig néznek jó szemmel.

A másokhoz kapcsolódás igénye az ember társaslény mivoltából ered, a magányosok a munkahelyen is nehezebben kérnek segítséget, nehezebben tudnak lazítani is.

hvg.hu
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter