Megjelent: 6 éve

EP választások: munkaügyek

images

Pelczné Gál Ildikó a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője a védőnőképzés európai központját szeretné Magyarországra hozni, egyben hungarikummá nyilvánítani az Európában egyedülállóan szervezetten működő, közel 100 éves védőnői szolgálatot.

Gúr Roland az MSZP EP-képviselőjelöltje szerint hiba a kormány részéről, hogy nem biztosít elég munkahelyet, ezért vándoroltak el az országból már 600 ezren, és bár ő nincs az ellen, hogy az emberek Európában próbálják ki magukat, a cél, hogy mindenkinek boldogulási lehetőséget, értékteremtő munkahelyet biztosítsanak itthon is.

Meszerics Tamás az LMP EP-listavezetője szerint közös európai munkahely-teremtési politikára is szükség lenne, ennek egyik záloga egy összehangolt ipar- és energiapolitika is lenne.

A Jobbik kiáll a SZÉP-kártya és az Erzsébet utalvány rendszere mellett. Staudt Gábor, a Jobbik EP-képviselőjelöltje szerint az Európai Unió saját jogszabályai is lehetővé teszik a verseny korlátozását, ha az közérdek.

Inforádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter