Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Erdei Tamás lesz a Metropol főszerkesztője

Július 15-étől Erdei Tamás, a lap jelenlegi vezető szerkesztője irányítja főszerkesztőként a Metropol című napilapot - erősítette meg a Népszabadság információját az MTI-nek a lapot kiadó cég vezérigazgatója hétfőn.

Hivatal Péter elmondta: az eddigi főszerkesztő, Izbéki Gábor közös megegyezéssel távozik az ingyenes lapot kiadó cégtől. Az MTG Metro Gratis Kft. vezérigazgatója hozzátette: a főszerkesztőváltáson kívül semmilyen változás nem várható a lapnál, sem annak tartalma, sem a szerkesztőség összetétele nem módosul. Hozzátette: ezt követően dől el az is, hogy a lapnál eddig vezető szerkesztőként dolgozó Erdei Tamás pozíciójára házon belülről vagy kívülről keres-e munkatársat a lap.

Az MTG Metro Gratis Kft. június 6-án tájékoztatta arról az MTI-t, hogy a Megapolis Media Zrt. vásárolta meg a magyarországi Metropol újságot kiadó céget. Hivatal Péter akkor az MTI-nek azt mondta: az új tulajdonos nem tervez személyi változásokat a lapnál, és az újság szerkezetét sem módosítaná, vagyis az olvasó az eddig megszokott újságot kapja.

A Metro International S.A.-val (Metro) kötött megállapodásról az index.hu akkor azt írta: a legnagyobb példányszámú napilapot ezentúl a Fidesz egykori gazdasági igazgatójának munkatársa adja majd ki. Az internetes lap szerint az új tulajdonost, a Megapolis Media Zrt.-t a hivatalos cégjegyzék szerint csak néhány nappal korábban, június 2-án jegyezték be. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Fonyó Károly, aki amellett, hogy a plakáthelyeket fenntartó Euro AWK egyik tulajdonosa, jelenleg is ügyvezetője a Mahir Citypost Kft.-nek. A Mahir Citypost tulajdonosa pedig a Mahir Magyar Hirdető, amelyet - ahogy akkor az Index írta - sokan a Fidesz "háttérvállalkozásának" tartanak (vezérigazgatója a Fidesz korábbi gazdasági vezetője, a volt APEH-elnök Simicska Lajos).


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter