Megjelent: 5 éve

Érdekes munka lehet a kormánypárt sajtósának lenni

Komoly kihívás elé állította a Fidesz sajtós munkatársait a VS. hu riportere, aki megfuttatta őket a Parlamenten keresztül, írja a VS.

A riportert még a WC-re is követték, és soha nem kerültek tőle látó és hallótávolságon kívülre. Az újságíró direkt tesztelte a sajtósokat, hogy valóban feladatot teljesítenek-e.

Amikor a lap munkatársa kérdőre vonta a Fidesz sajtófőnökét meg a másik, a követésben részt vevő sajtóst, azok elismerték, hogy megbízást teljesítenek, mert a párt nem szeretné, hogy megismétlődjön az egy hónappal korábbi eset, amikor a VS-nek pontos információi voltak a Fidesz-KDNP zárt ajtók mögött zajló frakcióüléséről. A képviselőket pedig figyelmeztette a frakcióvezető, hogy ne szivárogtassanak.

VS.hu
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter