kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

Ezeken a helyszíneken ellenőriz az adóhatóság március második felében!

A NAV munkatársai országszerte ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal adótraffipax oldala szerint március második felétől a következő helyszíneken kell ellenőrzésekre számítani:

Bács-Kiskun vármegye

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai

 • 2024. március 13-án (szerdán) Kunbaján, Bácsalmáson és Bácsbokodon,
 • 2024. március 19-én (kedden) Kunszentmiklóson és Kunadacson

ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését.

Az adóellenőrök a nőnap és a húsvét közeledtével

 • 2024. március 4. és 8. között a virág-, ajándék-, illatszer-, óra-, ékszer- és mobiltelefon szaküzletekben,
 • 2024. március 25. és 31. között az édesség- és húsboltokban

ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a számla- és nyugtaadást, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépek adatai alapján.

A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet.

Baranya vármegye

A NAV baranyai munkatársai március 11. és 17. között hétfőn Szigetváron és Szentlőrincen a zöldség- és gyümölcskereskedőket, kedden Pécsett, a használtmobil-szaküzleteket, szerdán pedig Mohácson a vitamin- és étrend-kiegészítő boltokat ellenőrzik.

Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is.

A vármegye építkezésein a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását vizsgálják.

Az adóhatóság munkatársai továbbra is kiemelten ellenőrzik a kezelőszemélyzet nélküli automataberendezések üzemeltetését a vármegye egész területén.

Békés vármegye

Március 11. és 22. között NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai díszfaiskolákban, kertészetekben ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét.

Hajdú-Bihar vármegye

A NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. március 13-án a vármegyei építkezéseken ellenőrzik a szabályszerű foglalkoztatást.

Heves vármegye

A NAV Heves Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. márciusban a vármegye területén található számítástechnikai és telekommunikációs üzleteknél ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, az áruk eredetét, valamint a foglalkoztatás szabályszerűségét.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a nőnap és a húsvét közeledtével

 •  március 4. és 8. között a virág- és ajándék üzletekben,
 •  március 18. és 28. között az édesség- és húsboltokban

ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a számla- és nyugtaadást és a pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását.

A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

Komárom-Esztergom vármegye

A NAV Komárom-Esztergom Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. március 11. és 22. között a távol-keleti termékek árusítóit ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését.A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

Nógrád vármegye

A NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága 2024. március 11. és 14. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • március 11. (hétfő)                     Salgótarjáni járás,
 • március 12. (kedd)                      Balassagyarmati járás,
 • március 13. (szerda)                   Pásztói járás,
 • március 14. (csütörtök)               Szécsényi járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a hús- és hentesáruüzletekben. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatának meglétét.

Somogy vármegye

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a 11. héten a mezőgazdasági és kertészeti termékek forgalmazóit, előállítóit, kertészeteket, faiskolákat vizsgálja. Az ellenőrzések továbbá kiterjednek a kezelőszemélyzet nélküli automataberendezésekre, a jövedéki termékek ellenőrzésére, valamint az év végi leltárak meglétére.

Tolna vármegye

A NAV Tolna Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. március 11. és 28. között az ajándék-, hús-, és élelmiszerüzleteket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a jövedéki szabályok betartását és az árukészletek eredetét.

Az ellenőrzések várható helyszínei:

2024.03.12.

Bonyhád

2024.03.13.

Nagydorog

2024.03.14.

Dombóvár

2024.03.19.

Paks

2024.03.20.

Bátaszék

2024.03.21.

Tamási

2024.03.25.

Tolna

2024.03.26.

Dunaföldvár

2024.03.27.

Szekszárd

Zala vármegye

A NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. január 22. és május 1. között azokat az adózókat vizsgálják, ahol az elmúlt három évben nem volt helyszíni ellenőrzés.

A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint a pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

 • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek