Felmentették az Információs Hivatal főigazgatóját"/>
Megjelent: 10 éve

Felmentették az Információs Hivatal főigazgatóját

Felmentették az Információs Hivatal főigazgatóját, Hetesy Zsoltot - derül ki a Magyar Közlöny hétfői számában megjelent határozatból.

A miniszterelnöki határozat szerint - amelyet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jegyez - az Információs Hivatalt irányító külügyminiszter előterjesztésére mentették fel augusztus 15-i hatállyal a főigazgatói tisztségből, "érdemei elismerése mellett, más fontos megbízatása miatt".

Hetesy Zsoltot 2007. december 1-jei hatállyal nevezte ki az Információs Hivatal élére Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök.

A közlönyben megjelent másik miniszterelnöki határozat szerint az Információs Hivatal főigazgatói teendőinek ellátásával - ugyancsak a külügyminiszter előterjesztésére - Pető Tibort bízták meg, augusztus 16-ai hatállyal.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter