Malév 
Megjelent: 15 éve

Gatwick reptere is sztrájkba kezdett

A Gatwick-i szakszervezetek egyik aktivistájának korábban történt felfüggesztése ellen, illetve a rendkívül alacsony bérezési rendszer ellen tiltakoznak a mai nap folyamán is a dolgozók.

Mint ismeretes, a reptéri alkalmazottak ebben a hónapban már negyedszer sztrájkolnak, de a korábbi tüntetések során -a fennakadó utasforgalmat elkerülendő- a vállalat vezetői álltak be a csomagkezelők helyére, így például szerdán még sikerült 97%-os teljesítményt produkálniuk. Ez azonban most valószínűleg kevés lesz, hiszen két szakszervezet is sztrájkba lépett, ami már pótolhatatlan munkaerőhiányt jelent.

A sztrájkba lépő Servisair cég többek között a Delta, a Continental, a Britannia partnere is, így nem kizárt, hogy a demonstráló vállalat tüntetése a többi légitársaságra is rossz hatással lehet.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter