Megjelent: 6 éve

Havi 1 millió netes munkával

A debreceni anyuka, Müller Katalin havi 4500 dollárt keres, otthonról dolgozik egy keveset, és csak úgy dől hozzá a pénz. A baj csak az, hogy Müller Katalin természetesen nem létezik, ezért természetesen meg sem gazdagodhatott.
Lássuk az árulkodó jeleket.

1. Fontos tudni, hogy hiába navigál az ember épp egy megbízható oldalon, a google hirdetései automatikusan ugranak fel, semmi közük az oldal gazdájához, ezért azokban nem kell vakon bízni.

2. Fizetni kell a regisztrációért, kezdőcsomagért, bármiért, a lényeg, hogy előre. Amikor valaki a könnyű meggazdagodást ígéri, akkor általában először a jelentkezőnek kell fizetni. Az összeg mindig okosan van megállapítva: nem túl kevés, hogy ne tűnjön gagyinak, de nem is annyira végtelenül sok, ha a meggazdagodás zálogaként tekint rá a munkakereső.

3. Érdekes, hogy az akciónak mindig pont ma van vége: ennek könnyen a végére lehet járni, csak vissza kell menni az oldalra másnap - nagy valószínűséggel az akció még tartani fog - épp aznap jár le. Pszichológiai hadviselés, hogy azonnal döntsön és fizessen a munkára áhítozó.

4. A hasonló oldalak gyakran kamu kommenteket is feltesznek, hogy ezzel is megbízhatóság látszatát keltsék. Arra is figyelnek, hogy a kommentek nagyon frissek legyenek.

5. Persze, szuper lenne megfogni az isten lábát, és heti tíz óra, könnyű, otthon végezhető melóval keresni havi egymilliót. De legyen egy kis józan esze mindenkinek! Miért fizetne egymilliót bárki azért, amit 100-200 ezerért is örömmel megcsinálna bárki?

6. Az ilyen, és hasonló oldalak becsukása sem megy csak úgy simán, ha megpróbáljuk, feljön egy figyelmeztetés, hogy biztosan el akarja-e hagyni az oldalt.

Amikor ilyen, és hasonló ajánlatokkal találkozik, mindig legyen nagyon gyanakvó! Ha van felesleges 10-20 ezer forintja, inkább költse lottóra a következő hónapokban, még azzal is nagyobb esélye lesz a meggazdagodásra.

divany.hu
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter