Megjelent: 7 éve

Havi 1 millió netes munkával

A debreceni anyuka, Müller Katalin havi 4500 dollárt keres, otthonról dolgozik egy keveset, és csak úgy dől hozzá a pénz. A baj csak az, hogy Müller Katalin természetesen nem létezik, ezért természetesen meg sem gazdagodhatott.
Lássuk az árulkodó jeleket.

1. Fontos tudni, hogy hiába navigál az ember épp egy megbízható oldalon, a google hirdetései automatikusan ugranak fel, semmi közük az oldal gazdájához, ezért azokban nem kell vakon bízni.

2. Fizetni kell a regisztrációért, kezdőcsomagért, bármiért, a lényeg, hogy előre. Amikor valaki a könnyű meggazdagodást ígéri, akkor általában először a jelentkezőnek kell fizetni. Az összeg mindig okosan van megállapítva: nem túl kevés, hogy ne tűnjön gagyinak, de nem is annyira végtelenül sok, ha a meggazdagodás zálogaként tekint rá a munkakereső.

3. Érdekes, hogy az akciónak mindig pont ma van vége: ennek könnyen a végére lehet járni, csak vissza kell menni az oldalra másnap - nagy valószínűséggel az akció még tartani fog - épp aznap jár le. Pszichológiai hadviselés, hogy azonnal döntsön és fizessen a munkára áhítozó.

4. A hasonló oldalak gyakran kamu kommenteket is feltesznek, hogy ezzel is megbízhatóság látszatát keltsék. Arra is figyelnek, hogy a kommentek nagyon frissek legyenek.

5. Persze, szuper lenne megfogni az isten lábát, és heti tíz óra, könnyű, otthon végezhető melóval keresni havi egymilliót. De legyen egy kis józan esze mindenkinek! Miért fizetne egymilliót bárki azért, amit 100-200 ezerért is örömmel megcsinálna bárki?

6. Az ilyen, és hasonló oldalak becsukása sem megy csak úgy simán, ha megpróbáljuk, feljön egy figyelmeztetés, hogy biztosan el akarja-e hagyni az oldalt.

Amikor ilyen, és hasonló ajánlatokkal találkozik, mindig legyen nagyon gyanakvó! Ha van felesleges 10-20 ezer forintja, inkább költse lottóra a következő hónapokban, még azzal is nagyobb esélye lesz a meggazdagodásra.

divany.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter