Megjelent: 3 éve

Hivatalvezetőből titkársági munkatárs lett az újságírót megrángató politikus

Szabó László korábban a Honvédelmi Minisztérium Rendezvényszervezői Hivatalának a vezetője volt, de mára a szaktárca közlése szerint a HM Parlamenti Államtitkári Titkárságának munkatársává "fokozták le". Ő volt az a fideszes politikus, aki múlt héten megrángatta egy eseményen a 444.hu újságíróját, és elvette a telefonját.

A Népszava szerint a minisztérium nem közölt részleteket a döntés hátteréről, ugyanakkor nem cáfolta, hogy a pozícióváltoztatás összefüggésben van a múlt heti eseményekkel.

A 444 újságíróját, Halász Júliát egy a Szent Imre Gimnáziumban tartott, a nemzeti konzultációról szóló rendezvényen lerángatta a lépcsőn, elvette a telefonját és kitörölte belőle az eseményen készült képeket. Az ügyben az újságíró feljelentést tett, és nyomozás is indult.

Szabó László az Indexnek azt nyilatkozta, hogy nem történt erőszak, de azt nem árulta el, hogy elvette-e az újságíró telefonját.  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter