Megjelent: 12 éve

Ingyenes felkészítő programok a sikeres álláskereséshez

Állásbörzét szervez az ELTE Karrierközpontja április 2-án és 3-án, nem csak ELTÉ-seknek. A kiállítást kétnapos Felkészítő programsorozat is megelőzi.

images

Az április 2-3-i állásbörzének az ELTE Lágymányosi Campusában található Gömbaula ad otthont, a Felkészítő programokat pedig az ELTE Múzeum körúti, illetve Lágymányosi Campusában rendezik meg március 31-én és április 1-jén.

A felkészítő programsorozat célja, hogy a rendezvényre látogató álláskeresők már számos hasznos információ birtokában, felkészülten találkozhassanak a cégek képviselőivel. A programok a következők lesznek: önéletrajz- és motivációslevél-író tréning; "A kézzel írt önéletrajz technikái" című tréning; felkészülés interjúra, próbainterjú.

A tréningeket képzett szakemberek tartják, és minden érdeklődő számára ingyenesen látogathatók, a részvételhez azonban előzetes regisztráció és jelentkezés szükséges a www.karrier.elte.hu honlapon.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter