kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

Ismerjük meg a sokoldalú közlekedési mobilalkalmazást!

Mai rohanó világunkban egyértelműen olyan modern megoldásokra van szükségünk, amelyek helyszíntől és időtől függetlenül kisegíthetnek minket, főként ha az utazásról van szó. A hagyományos módon lebonyolított jegy- és bérletvásárlás ideje lejárt!

Ismerjük meg a sokoldalú közlekedési mobilalkalmazást!
-

 

Egyre többen keressük a korszerű alkalmazásokat, hiszen általuk életünk több területén is egyszerűbbé tehetjük a folyamatokat. A VoxPay app minderre megoldást kínál, ugyanis afféle integrált, mobil, a mindennapi közlekedésünket segítő eszközként funkcionál.

Mi mindenben segíthet a praktikus alkalmazás?

Amennyiben autóval utazunk, és szeretnénk a leggyorsabb, legrövidebb útvonalakat igénybe venni, a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen beszerezhetjük a szükséges autópálya-matricát. Pillanatokon belül hozzájuthatunk a választott típushoz, ezzel időt és energiát spórolhatunk, ugyanakkor a parkolásunk lebonyolításában is segítségül hívhatjuk.

Különösen a zsúfoltabb, nagyobb városokban, mint amilyen a főváros is, nehézséget okozhat időben parkolóhelyet találni. A klasszikus módon megoldott fizetés ehhez hasonlóan rendkívül körülményes és komplikált. Azonban a VoxPay alkalmazással egyszerűen elindíthatjuk, és leállíthatjuk a parkolási folyamatot, a fizetendő díj pedig bankkártyával és belső egyenlegünkkel is kiegyenlíthető.

Amennyiben autó helyett tömegközlekedést vennénk igénybe, közlekedési mobiljegy vásárlására is lehetőséget kínál. Tulajdonképpen bárhol, bármikor beszerezhetjük az utazáshoz szükséges jegytípust, nem csupán a fővároson belül, hanem helyközi buszokra egyaránt.

Melyek a közlekedési app használatának előnyei?

Már önmagában az hatalmas előny, hogy nagyobb fokú szabadságot kapunk a jegy-, bérlet-, autópálya-matrica vásárlás terén, illetve az is, hogy a parkolás pofonegyszerűen menedzselhető. Nem jelent többé problémát az sem, ha épp nincs nálunk készpénz, hiszen bankkártyával vagy a VoxPay fiókunkban feltöltött egyenlegünkkel szintén fizethetünk.

Rengeteg kényelmi funkció teszi gördülékenyebbé és élvezhetőbbé az app használatát, például az is, hogy utazásterv kérhető, így pillanatok alatt informálódhatunk annak kapcsán, hogy milyen járművel kell utazni, mennyi átszállásra lesz szükség.

Általa könnyen nyomon követhetjük az utazást illető havi, illetve éves kiadásainkat, ugyanis minden egyes tranzakció naplózásra kerül. Jegyeinket, vásárlásainkat időrendi sorrendben kereshetjük vissza.

Mit nyerhetünk a modern megoldással?

A közlekedési mobilalkalmazást használva jelentős mennyiségű időt és energiát spórolhatunk, amiből valljuk be, a legtöbbünk hiányt szenved. Egyáltalán nem mindegy, hogyan menedzseljük a pörgős mindennapokat. Miért töltenénk időt a jegypénztárakhoz, automatákhoz történő utazással, ha otthon vagy útközben is megoldhatjuk a jegyvásárlást?

Akár autóval járunk, akár tömegközlekedést veszünk igénybe, vagy épp kombináltan, mindkettővel utazunk, a VoxPay számos hasznos funkcióval segíthet egyszerűbbé tenni az ezekhez kapcsolódó teendőink elvégzését.

  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek