Megjelent: 6 éve

Játék az irodában

A munka közbeni lazításnak a főnökség nem biztos, hogy feltétlen híve. Azonban vannak olyan játékok, amelyek jól "álcázhatók", sorra is veszi őket a hvg.hu.

Az oldal négy olyan számítógépes játékot sorol fel, CantYouSeeImBusy nevű oldal alapján, amelyekről távolról nézve úgy tűnik, mintha keményen dolgozna az irodai alkalmazott.

A Crash Planning nevű játék egy heti tervezőt tesz elénk, a programokat kell megfelelően tologatni, hogy három egyforma kerüljön egymás mellé, akkor eltűnik a sor. Máris néhány naptári feladat letudva.

A Break down-nál (ami hasonlít a régi jó Breakout játékhoz) egy szöveget kell megsemmisítenünk a betűkhöz pattanó golyócskával, ez utóbbit az egerünkkel tudjuk irányítani.

A Leadership messziről prezentáció grafikonjának tűnik. Itt az a feladat, hogy egy űrhajót kell navigálnunk a két görbe között, természetesen egyikhez sem érhet hozzá.

A Cost cutternél egy Excel táblából kapott diagram a kiindulás, ennél az oszlopok egyforma négyzeteit kell eltüntetnünk, még a cég nevével is elnevezhetjük a dokumentumot, hogy még hitelesebbek legyünk.

hvg.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter