Megjelent: 12 éve

Jegyellenőrre és autóbuszvezetőre támadtak Borsodban

Miskolcon egy jegyellenőrre, Tiszaújváros és Sajószöged között pedig egy autóbusz vezetőjére támadtak feladatának teljesítése során; az elkövetőket a rendőrség mindkét esetben őrizetbe vette - adja hírül az InfoRadio.

Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy miskolci autóbuszon hétfőn délben a helyi közforgalmi vállalat jegyellenőrét egy 63 éves miskolci férfi tettleg bántalmazta. A revízióval egyet nem értő utas az ellenőr bal csuklóját megpróbálta kicsavarni, majd ezt követően torkát megszorította és ököllel megpróbálta megütni.

A 35-ös számú főúton pedig a Tiszaújváros felől Sajószöged irányába tartó menetrendszerinti helyközi járaton három férfi az indulást követően - elmondásuk szerint azért, mert az egyikük kezében tartott pálinkásüveg egy kanyarban eltörött - folyamatosan veréssel fenyegették a busz vezetőjét.

Az elkövetőkkel szemben a miskolci, valamint a tiszaújvárosi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

InfoRadio
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter