Megjelent: 12 hónapja

Jelentősen növeli dolgozói létszámát a JYSK

A cégnek jelenleg közel 800 munkavállalója van, ez a szám pedig tovább nő: a JYSK 200 millió eurós befektetésből épülő ecseri régiós elosztóközpontjában további 300 új munkahelyet hoznak létre.

images

 A  JYSK harmadik alkalommal nyerte el a munkáltatók elismerésére alapított, Legjobb Munkahely díjat.

Az értékelés a munkatársak véleményén alapul, így hatalmas öröm ez a díj számunkra és azt mutatja, hogy jó úton járunk. Azon dolgozunk, hogy a munkavállalók hosszú távon tervezzenek velünk, ebben pedig a skandináv vállalati kultúránk is sokat segít. Igyekszünk tudatosan reagálni a munkavállalói igényekre, és fenntartani azt a munkahelyi légkört, amiben a kollégák jól érzik magukat” – mondta Nyeste Ágnes, a JYSK HR managere.

Alacsony fluktuáció, skandináv vállalati kultúra

A Kincentric Legjobb Munkahely díj azt is jelenti, hogy míg Magyarországon a munkavállalók 61 százaléka elkötelezett a munkaadója iránt, a Legjobb Munkahelyek 83 százalékos elkötelezettségi eredményt tudnak felmutatni. Még nagyobb a szakadék a szervezet megtartó képességét vizsgálva. Míg egy átlagos magyar vállalatnál csupán a kollégák 37 százaléka gondolja úgy, hogy a cégük meg tudja tartani legjobb embereit, addig a díjazottak körében ez az arány már 66 százalékos.  

A munkavállalók lázadásának hívjuk azt a trendet, hogy a munkavállalók egyre nagyobb beleszólást kérnek: hogyan, honnan és mikor szeretnének dolgozni. Jó látni, hogy itthon is vannak olyan munkahelyek, amelyek nem fenyegetésként, hanem a szervezeti fejlődés hajtómotorjaként tekintenek erre a jelenségre, és a megváltozott igények mellett is javítani tudják munkavállalóik elköteleződéséttette hozzá Köcse Bálint, a Kincentric ügyvezetője.  

Újabb 300 munkahely

A JYSK-nek jelenleg közel 800 munkavállalója van és 90 üzlettel rendelkezik. Ráadásul 200 millió eurós befektetésből épül a cég 143 ezer négyzetméteres új, ecseri régiós elosztóközpontja, ahol kezdetben 300 új munkahelyet hoz létre.

A toborzás már elindult, és folyamatosan keresik a jelentkezőket. A forgalom bővülésével pedig akár 500 főre is bővülhet az ecseri létszám, ugyanis a raktár Magyarország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Szerbia JYSK vásárlóit, és JYSK áruházait fogja kiszolgálni.

  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek