Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Július 13-ig lehet pályázni "Az év üzletembere" díjra

A Magyarországon idén kilencedik alkalommal meghirdetett "Az év üzletembere" díjra július 13-ig lehet pályázni - közölte az elismerést alapító Ernst & Young cég annak kapcsán, hogy a napokban Monte-Carlóban kihirdették a nemzetközi verseny győztesét.

A cég tájékoztatása szerint James Mwangi, a kenyai Equity Bank ügyvezető igazgatója nyerte el az Ernst and Young World Entrepreneur Of The Year 2012 díjat a nemzetközi versenyen.

Az elismerés célja, hogy kiemelje azokat az újító szellemű vállalkozókat, akik sikeres üzletemberként, kiegyensúlyozott tevékenységgel válaszoltak az elmúlt évek társadalmi és gazdasági változásaira.

A Monte-Carlóban megrendezett eseményen 59 ország versenyzői közül választották ki a nyertest, aki Közép- és Kelet-Afrika legnagyobb ügyfélbázisával rendelkező bankját alapította.

Az Ernst and Young 1986-ban, Am
Az elmúlt évben Magyarországon "Az év üzletembere" díjat Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke kapta. Korábban Bodrogai Ferenc, a Forest-Papír Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítója, az igazgatóság elnöke, Bojár Gábor, a Graphisoft SE Európai Zrt. elnöke, Demján Sándor, a TriGránit Fejlesztési Zrt. alapító elnöke, Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, illetve Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója vehette át az elismerést.
erikában indította útjára az "Entrepreneur Of The Year" programot, az egyetlen nemzetközi, védjegyoltalommal ellátott üzleti díjat.

Magyarországon 2003 óta ítélik oda a kiemelkedő presztízsű kitüntetést olyan vezetőknek, akik sikeres üzleti eredményeik mellett kitűnnek egyedi és újító megoldásaikkal, valamint megbízható, kiegyensúlyozott vezetői vállalkozásaikkal.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Még tart a bértárgyalás a Tescó-nál

Az előzetes megállapodás értelmében folytatódott az egyeztetés a Tesco, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók... Teljes cikk

Magyar vezetőt neveztek ki az Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai üzletága vezetőjének

Az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé Szakonyi... Teljes cikk

A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk