Megjelent: 3 éve

Karácsonyi méteráru a hangulatos ünnepekért

Mindenki kedvenc ünnepe: a karácsony. Sokan már novemberben elkezdik díszbe öltöztetni a lakást, hogy melegséget árasszon magából a környezet és felkészítse az ünnepekre a család tagjait. Mutatós, egyedi karácsonyi méteráru alkalmazásával nemcsak a lakótér lesz varázslatos, de az ott élők szíve is ünneplőbe öltözik majd.

méteráru

Ha unjuk az áruházak kínálatát és szeretnénk sajátos lakástextileket alkotni, mi magunk is megvarrhatjuk a karácsonyi dekorációt. A piramisfuggony.hu kínálatában közel 100 csodálatos karácsonyi méteráru várja, hogy maradandót alkossunk belőle. Az egyszerűbb, fehér, bézs árnyalatok mellett, az arannyal vagy ezüsttel átszőtt anyagokat is megtalálhatjuk, de ha eltérnénk a hagyományos mintáktól, választhatunk különlegesebb termékeket is.

A piros és a zöld klasszikusnak mondható színei mellett, a jól ismert karácsonyi figurák - a télapó, a szarvas, a hópehely, a fagyöngy és a karácsonyfa - is felfedezhetőek az anyagokon. Ajánlott mielőbb beszerezni a karácsonyi méteráru termékeket, hogy még legyen idő megvarrni belőlük a dekorációt. A saját kézzel készített lakástextil egyébként is sokkal értékesebb, mint egy készen vásárolt darab, hiszen abban benne van az alkotó szíve is.

Kávéházi függöny a lakás helyiségeibe

Ha azonban maradnánk a készen vásárolható termékek mellett, egy kávéházi függöny a legkülönbözőbb helyiségek megjelenését is feldobhatja. Előnye, hogy jócskán beengedi a fényt, mégis eltakarja az ablak egy jelentős részét a kíváncsi tekintetek elől. Kávéházi függöny leggyakrabban a konyhába vagy az előtérbe kerül felszerelésre.

Általában az ablak alsó harmadára szokták rögzíteni egy vitrázsrúd vagy kimondottan a kávéházi függöny felszerelésére való karnis segítségével. A vitrázsrúd méretét az ablakhoz kell igazítani, amelynek másfél-kétszerese kell legyen a függöny szélessége. Vásárlás során igyekezzünk ezt szem előtt tartani, hiszen csak így mutat majd jól a függöny és lesz megfelelő a redőzöttsége, esése. 

Az online méteráru diszkontok kínálata messze felülmúlja egy fizikai boltét. A piramisfuggony.hu káprázatos termékei kielégítik minden vásárló igényeit. 

 

  • 2022.05.26Connect Konferencia Egy szakmai fórum azoknak, akik a vállalaton belül a belső kommunikáció és kultúra fejlesztésért felelnek. Tartalom, csatorna, kultúra és engagement témában mutatja be jó gyakorlataikat és tapasztalatait 45 HR, kommunikációs és marketing vezető. Részletek Jegyek
  • 2022.05.27Lean Fórum – Digitális Transzformáció Konferencia A program kialakítás alatt. A képzésre jelentkezés a jegyek menüpont alatt, vagy a következő telefonszámon: 06-1-201-1237 Részletek Jegyek
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter