Megjelent: 11 éve

Keresik a legszünyőbb irodai jószágokat!

Egy iroda sokkal jobb hely, ha az emberek mellett vannak ott más élőlények is. A Kreatív Online most kampányt indított és várja a dolgozó állatok jelentkezését.

A Kreativ Online olyan négylábú, pikkelyes, tollas, szőrös, bőrös mindenféle állatra gondolt, akiknek olyan jó dolguk van, hogy nem egy üres lakásban/kertben várják a gazdájukat, hanem irodai közegben töltik a napot.

Ha vannak Önöknél ilyen szerencsés lények, ha Önök is ilyen szerencsés körülmények között dolgoznak, küldjék el az irodai állatról készült maximum 10 fényképet és a kitöltött adatlapot (amelyet a kreativ.hu oldalon megtalálnak) az irodaiallatok@kreativ.hu címre és a közösség kedvence menten a Kreatív Online és Szívlapát címlapjára kerül!

A jelentkezés egyetlen feltétele, hogy a jószág gazdája a kommunikáció iparban (szerkesztőségben, kiadónál, pr-, reklám-, média- vagy rendezvényügynökségnél, vagy vállalati kommunikációs vagy marketingosztályon) dolgozzon.

kreativ.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter