Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Két napig fókuszban az ember október 9-10-én

Az idei a 10. év, amikor megrendezésre kerül a Personal Hungary, Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás. Október 9-én és 10-én újra találkozik a HR-szakma a Syma csarnokban.

Baracskai Zoltán és Mérő László indítja majd a témák sorát és a két napos program folyamban a Virtuális Munkaerőpiac Portáltól, a coaching titkáig, a HR-informatika jövőjén át, a generációk együttműködéséig vezetik majd az előadók a résztvevőket. "Mélységek és magasságok" illetve "A vezetés másik arca" címmel Márton-Koczó Ildikó idén is két rendhagyó, interaktív 90 perces beszélgetés keretében kérdez majd meghatározó közéleti személyiségeket, illetve első számú vezetőket. Vendége lesz többek között: Kovács Gábor (KOGART), Küllői Péter, Kollár Lajos expedíció vezető, és Kósa Erika.

Az idei rendezvény újdonsága, a "TEDx Corporate" bemutató. A bemutató során megismerheti a TEDx konferenciák filozófiáját, célját, értékeit és a benne rejlő lehetőségeket az Ön szervezete számára.

A délután folyamán pedig olyan kiváló előadóktól hallhat inspiráló TEDx jellegű előadásokat, mint Dr. Baranyai Attila (Develor), Hajnal Géza (X-Sight), Papp Péter (Flow Csoport) Szelecki Zsolt (PwC).

A MeetingPointon ismét lehetőség lesz a kollegiális tapasztalatcserére, vállalati szakemberek hozzák el a legaktuálisabb témákat. Szó lesz többek között a mutatószámok és mérőszámok szerepéről a szervezeti hatékonyságnövelésben, a hosszútávon fenntartható a munkahelyi motivációról, a kiégésről, a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerőpiacon történő elhelyezkedési esélyeinek javításáról is.

A tréning és coaching interaktív területen pedig az eddigi évek egyik legizgalmasabb programjával várjuk. A szakma meghatározó szereplői, piac vezető tréning cégek előadói, neves coachok váltják majd egymást a pódiumon és vonják be a közönséget interaktív előadásaikba.

Várjuk sok szeretettel Önt is!

Jelentkezzen online és jöjjön el fél áron!

További információ: www.personal-hungary.hu
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Hasít a diákmunka egész évben

Egyre jellemzőbb, hogy a diákok már nem csak nyáron, hanem év közben is folyamatosan munkát vállalnak összeegyeztetve az órarendjükkel, ezzel is... Teljes cikk

Láthatatlan Csapatépítés… ahol az érzékeitek vezetnek

Programot, ötletet kerestek csapatotok erősítésére? Szeretnétek, ha az együtt töltött idő igazán különleges élmény lenne, valami, ami több mint... Teljes cikk

Nem akarom elküldeni, de mostanában nagyon nehéz a kollégával. Mit tegyek?

Minden vezető ismeri azt a helyzetet, amikor valamelyik kollégája valahogy megváltozik, látszik, hogy nem érzi jól magát. Amikor megkérdezi tőle,... Teljes cikk