Megjelent: 11 éve

Kinevezések a Sanoma Budapestnél

Az év elején két új vezetőt nevezett ki a Sanoma Budapest újmédia-divíziója. Januártól Szemők Árpád irányítja a digitális produkciós osztályt, Szigetvári József pedig lapigazgatóként csatlakozott a médiavállalathoz - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Szem?k Árpád
Kinevezését megelőzően Szemők Árpád a Malév Zrt. Informatikai igazgatója volt, előtte e-business vezetőként megszervezte az online értékesítést, az e-ticket és e-számla bevezetését. Korábban az Axelero Tiszanet Rt. marketing igazgatójaként dolgozott, 1998 és 2000 között pedig az iNteRNeTTo és az Index.hu szerkesztőjeként tevékenykedett. A szakember a szegedi JATE-n szerzett matematikus egyetemi diplomát, majd tanársegéd lett. A Sanoma Budapestnél a digitális produkciós osztályt január 12-től irányítja.

Szigetvári József
Szigetvári József lapigazgatóként január 1-jén állt munkába, s kezdetben a Kirakat.hu és a Hotdog.hu felügyeletét látja el, később azonban bővülni fog a portfoliója.

Szigetvári József kinevezését megelőzően szintén lapigazgató volt, az IDG Hungary Kft. speciálisan számítástechnikai lapkiadónál. Nevéhez fűződik a GameStar, a PC World valamint a Comuterworld lapok megújítása. Közreműködött az IDG rendezvény-üzletágának, valamint az online csapatnak a felépítésében is. Szigetvári 2003-ban elnyerte az "Év fiatal informatikai menedzsere" díjat. Tanulmányait a gödöllői Szent István Egyetemen végezte, itt szerzett agrárközgazdász oklevelet 2001-ben.

A két vezető érkezésével befejeződött a Sanoma Budapest újmédia-divízójának strukturális átalakítása, amely szerint külön lapigazgatók felügyelik a szolgáltatás-fejlesztést, az e-commerce jellegű szolgáltatásokat, a mobilmédia-üzletágat, valamint a tartalmi site-okat.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter