Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 4.Cisco Systems Magyarország Kft. (Kis- és Középvállalatok Kategória)

Adatok: - Cég pontos neve: Cisco Systems Magyarország Kft. - Létszám: 50 fő - Árbevétel: n.a. - Iparág: Informatika és telekommunikáció (ICT) - Tevékenységi kör: informatikai hálózati és kommunikációs eszközök értékesítése, mérnöki támogatás - Tulajdonosi szerkezet: 100% Cisco Systems International BV - Fluktuáció: 4% alatt - Egy főre eső képzési költség: 3.000 + Euro / fő

A Cisco Systems az internetes hálózati piac vezető vállalata. A Cisco neve az elmúlt több mint két évtizedben összeforrott az internet elterjedésével. Mára az internet mindennapi életünk részévé vált, új lehetőségeket nyit az üzleti életben, az oktatásban, a szabadidő eltöltésé-ben és a kommunikációban, megteremtve a az emberi kapcsolatok hálózatát.

A Cisco Systems világszerte élenjár az innovatív termékek és technológiák fejlesztésében, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában.
Ez az innovatív légkör teszi vonzóvá a céget az élvonalbeli technológiák iránt érdeklődő munkatársak számára, akik számára a folyamatos fejlődés lehetőség és elvárás is egyben. A technológiai háttér megteremti a rugalmas, mobil munkavégzés lehetőségét, a munkatársak például önállóan dönthetnek arról, hogy aktuális feladataik mikor igénylik a csapatmunkát vagy mikor szeretnének távmunkában, otthonról dolgozni.

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter