Megjelent: 12 éve

Leváltották a dunaújvárosi rendőrkapitányt

Leváltották beosztásából a dunaújvárosi rendőrkapitányt, aki vasárnap hajnalban, szolgálati időn kívül, saját autójával egy vasúti átjáróba hajtott, s ott összeütközött egy motorvonattal; a rendőrkapitány alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült - közölte a rendőrség.

Fekete Zsolt rendőr alezredes vezetői kinevezését március 30-i hatállyal, indoklás nélkül visszavonta Fejér megye rendőr főkapitánya. Simon László rendőr ezredes a rendőrkapitányság vezetésével március 31-i hatállyal Budavári Árpád rendőr őrnagyot, a kapitányság bűnügyi vezetőjét bízta meg - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A karambolban Fekete Zsolt és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A leváltott rendőrkapitányt fejsérülése miatt hétfőn megfigyelésre még a kórházban tartották. A baleset körülményeinek feltárására az eljárást az Ügyészségi Nyomozóhivatal folytatja le.

Népszava
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter