Megjelent: 10 éve

Leváltották az NKTH elnökét

Felmentette a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) elnökét, Csopaki Gyulát a nemzetgazdasági miniszter. Matolcsy György egyúttal döntött arról is, hogy a hivatal elnöki posztjára pályázatot írnak ki - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal nem működik hatékonyan és szükségessé vált a modernizálása - ezzel a céllal kezdett bele a hivatal újragondolásába a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Matolcsy György, a tárca vezetője felmentette Csopaki Gyulát, az NKTH elnökét és a minisztériumi közlemény szerint arról is döntött, hogy pályázaton választják ki a hivatal új elnökét.

A pályázat lezárásáig Vadász István elnökhelyettes irányítja a hivatal munkáját.

Napi Gazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter