Megjelent: 15 éve

Marsi Erika a Bankárképző Zrt. igazgatóságának alelnöke

2007. július 17-től Marsi Erika, a PSZÁF volt főigazgatója lett a Bankárképző igazgatóságának alelnöke. Marsi Erika a Bankárképző egyik vezetőjeként a minőségi pénzügyi tanácsadást és oktatást segíti.

A Bankárképző, Magyarország első pénzügyi tanácsadó és oktató vállalata a jövőben is elkötelezetten dolgozik azért, hogy ügyfeleinknek, diákjainknak, a magyar bankvilág egészének igényei szerint, személyre szabott, érdekes és eredeti megoldásokat kínáljon a pénzügyi szektor valamennyi területén. Marsi Erika két évtizedes bankszakmai tapasztalatával, jelentős nemzetközi kitekintéssel és igényességgel segíti, hogy a Bankárképző megőrizze vezető helyét a pénzügyi oktatás és tanácsadás magyarországi piacán.

A Bankárképző menedzsmentjének átalakítására azt követően került sor, hogy Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a Magyar Nemzeti Bank alelnökének dr. Király Júliát, a Bankárképző vezérigazgatóját kérte föl. Király Júlia felkérése - egyebek mellett - elismerése annak a munkának, amit a Bankárképző a magyar bank- és pénzügyi szektor európai szintű, ám a magyarországi sajátosságokat is figyelembe vevő fejlesztéséért az elmúlt húsz esztendőben végzett.

Marsi Erika csatlakozásával ismét teljessé vált a Bankárképző vezetése: az igazgatóság elnöke dr. Száz János, alelnöke Marsi Erika, míg a Bankárképző vezérigazgatója dr. Tóth Judit lett. A Bankárképző Tudományos Tanácsadó Testületének elnöke dr. Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke és a Bankárképző volt elnöke, míg alelnöke Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank új alelnöke lesz.

Marsi Erika a magyar pénzügyi szektor számos vezetőjéhez hasonlóan képesítését, egyebek mellett a Bankárképzőben szerezte. 2004-2007 között a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete főigazgatójaként a banki, biztosítási és pénztári szektor, valamint a tőkepiac felügyeletét ellátó szervezet szakmai munkáját, valamint annak hivatalát vezette, korábban a HVB Bank compliance vezetője, a Magyar Bankszövetség főtitkárhelyettese, valamint a Magyar Nemzeti Bank és a PSZÁF vezető munkatársa volt.
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A NAV-tól igazolt új szakmai vezetőt a Saldo Zrt.

Új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét a SALDO Zrt. adótanácsadó. 2022 májusától Kiss Tamás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal... Teljes cikk

Új vezető az Intersnack Magyarország élén

Lukács Dénes veszi át a vezetői posztot az Intersnack Magyarországnál. Teljes cikk

Új ügyvezető az LG Electronics Magyar Kft. élén

Sung Sik Choi több mint 20 éve kezdte a pályáját a vállalatnál. Teljes cikk