Megjelent: 11 éve

MBA-kiállítás: karrierépítés felsőfokon

A QS World MBA Tour az idén 35 ország 73 városa mellett hazánkba is ellátogat. A márciusban Budapesten megrendezésre kerülő szakkiállítás kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a karrierjük továbbépítésére törekvő érdeklődök személyesen találkozhassanak a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolák képviselőivel, és válogathassanak a továbbképzések közül.

A kiállításon, mely 2009. március 19-én, 18 órától a Corinthia Grand Hotel Royalban, az Erzsébet körút 43-49 szám alatt tekinthető meg, több mint 25 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kaphatnak részletes információt a résztvevők. A rendezvényen való részvétel a www.topmba.com/mba-fairs oldalon regisztráló látogatók számára ingyenes. A leendő hallgatók a kiállításon részletes tájékoztatást kaphatnak a finanszírozási lehetőségekről, és a rendelkezésre álló, 1,6 millió dollár összértékű ösztöndíjak és egyéb anyagi támogatások igénybevételének feltételeiről - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Az üzleti képzések iránt érdeklődők számára a QS World MBA Tour a világ legnagyobb karrier és oktatási szakkiállítása. Az elmúlt év során a 35 országban megrendezett 72 rendezvény, több mint 80 ezer látogatót vonzott. Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő kiállítás keretében öt kontinens 36 országának 74 városában állnak az egyetemek képviselői a potenciális jelentkezők rendelkezésére.

A QS World MBA Tour kiállítás lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők személyesen találkozhassanak a világ legjobb egyetemeinek munkatársaival, volt növendékeivel és informális környezetben tegyék fel kérdéseiket. Fiatal, pályakezdő diplomások és tapasztalt vezetők egyaránt hasznos információkat kaphatnak a különböző oktatási programokról, ösztöndíjakról és egyéb finanszírozási lehetőségekről, így a kiállítás segítséget nyújt abban is, hogy a leendő diákok a számukra legmegfelelőbb kurzust találják meg.

"Legyen szó akár nappali, esti, vagy távoktatási formáról, egyéves intenzív, vagy hagyományos, két-három éves képzésről, segítünk a leendő MBA hallgatóknak az optimális megoldás kidolgozásában. Szemináriumok keretében ismertetjük a pontos felvételi- és vizsgakövetelményeket, így pl. a GMAT-vizsgát, előadásokat tartunk arról, hogy milyen érvek szólnak az egyes képzési formák mellett, valamint segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy mindenki megtalálja a számára anyagilag és karrier szempontból is legmegfelelőbb MBA programot." - mondta el Zoya Zaitseva, a QS World MBA Tour kiállítás operatív vezetője.

"A QS World MBA Tour kiállításon résztvevő iskolák múlt évi visszajelzése szerint a gazdasági válság ellenére jelentősen megnőtt az érdeklődés az MBA képzések iránt, ezek ugyanis továbbra is kiváló szakmai előrelépési lehetőségeket és keresett irányítói pozíciókat biztosíthatnak a végzettséget egy-két év alatt megszerző, ambiciózus vezetők számára" - tette hozzá a szakember.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter