Megjelent: 12 éve

Még nem tudni, megy vagy marad a Fővárosi Vízművek vezetője

Felfüggesztette a Fővárosi Vízművek közgyűlése a társaság vezérigazgatójának felmentésével kapcsolatos döntését - értesült az InfoRádió.

Haranghy Csaba közös megegyezéssel távozott posztjáról - legalábbis erről határoztak a vízművek igazgatósági tagjai szeptember 17-én. A társaság közgyűlése azonban tegnap nem döntött a vezérigazgató felmentéséről, az ügyet október végére napolta el. Vagyis addig a cég vezérigazgatója továbbra is Haranghy Csaba, de a társaságot a gazdasági vezérigazgató-helyettes, Keszler Ferenc irányítja.

Haranghy Csaba hat éve vezette a Fővárosi Vízműveket. Hivatalos információ nincs arról, hogy miért távozott a társaság éléről. A Népszabadság úgy tudja, e mögött az állhat, hogy korábban városházi politikusok megvonták nyilatkozati jogát, és megbénították az érdemi munkavégzésben is.

A lap információi szerint Haranghy Csaba tavasszal a menedzsmentdíjról szóló vita lezárásakor vesztette el a befektetők bizalmát, akik ezt követően jelentősen korlátozták döntési jogkörét.

A vízművek privatizációs szerződése szerint a vezérigazgatót a befektetők jelölik. Azonban most Demszky Gábor javaslatára pályázattal töltik be a megüresedett vezérigazgatói posztot.

Info Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter