Megjelent: 1 éve

Mindent az egyetemi felvételiről

Január 18-án és 19-én rendezik a felsőoktatás legnagyobb hazai seregszemléjét, a 13. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a budapesti Hungexpo Vásárközpontban.

Kövesd híreinket, állásainkat és szólj hozzá facebook-oldalunkon.


Az ingyenesen látogatható kiállításon szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek és főiskolák, nyelviskolák, szakképző intézmények, tankönyv- és taneszközgyártók, valamint számos oktatáshoz kapcsolódó szervezet várja az érdeklődőket. Célja, hogy segítsen a felvételi előtt állókat a döntésben, megteremtse a személyes kapcsolat lehetőségét a leendő jelentkezők és a felsőoktatási intézmények között, hogy az érintettek minden szükséges információhoz könnyen, gyorsan és első kézből juthassanak hozzá.


A kiállítás a felvételi előtt álló diákok, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos, hiszen egy helyen, egy időben találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel. Az érdeklődők gyakran az egyetemek, főiskolák jelenlegi hallgatóitól kaphatnak választ kérdéseikre a szakokról, a felvételi esélyekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, vagy akár az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.


Kérdések és válaszok a felvételi menetéről


A szervező Educatio Nonprofit Kft. standjainál a látogatók megtudhatnak mindent a felvételi eljárás szabályairól, tippeket kaphatnak a jelentkezéshez vagy felkereshetik pályaválasztási tanácsadónkat. Emellett egy interaktív táblával és laptopokkal felszerelt tanteremben megismerkedhetnek a legújabb tanári és diák alkalmazásokkal, ingyenesen letölthető oktatási szoftverekkel és hallhatnak a nemzetközi oktatási projektekről is.


A rendezvény idejére az Örs vezér tér és a Vásárközpont között járó 100-as jelzésű autóbuszok a megszokottnál gyakrabban 3-5 percenként közlekednek majd.


2012. január 15.

  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter