Megjelent: 2 éve

Mindent az egyetemi felvételiről

Január 18-án és 19-én rendezik a felsőoktatás legnagyobb hazai seregszemléjét, a 13. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a budapesti Hungexpo Vásárközpontban.

Kövesd híreinket, állásainkat és szólj hozzá facebook-oldalunkon.


Az ingyenesen látogatható kiállításon szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek és főiskolák, nyelviskolák, szakképző intézmények, tankönyv- és taneszközgyártók, valamint számos oktatáshoz kapcsolódó szervezet várja az érdeklődőket. Célja, hogy segítsen a felvételi előtt állókat a döntésben, megteremtse a személyes kapcsolat lehetőségét a leendő jelentkezők és a felsőoktatási intézmények között, hogy az érintettek minden szükséges információhoz könnyen, gyorsan és első kézből juthassanak hozzá.


A kiállítás a felvételi előtt álló diákok, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos, hiszen egy helyen, egy időben találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel. Az érdeklődők gyakran az egyetemek, főiskolák jelenlegi hallgatóitól kaphatnak választ kérdéseikre a szakokról, a felvételi esélyekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, vagy akár az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.


Kérdések és válaszok a felvételi menetéről


A szervező Educatio Nonprofit Kft. standjainál a látogatók megtudhatnak mindent a felvételi eljárás szabályairól, tippeket kaphatnak a jelentkezéshez vagy felkereshetik pályaválasztási tanácsadónkat. Emellett egy interaktív táblával és laptopokkal felszerelt tanteremben megismerkedhetnek a legújabb tanári és diák alkalmazásokkal, ingyenesen letölthető oktatási szoftverekkel és hallhatnak a nemzetközi oktatási projektekről is.


A rendezvény idejére az Örs vezér tér és a Vásárközpont között járó 100-as jelzésű autóbuszok a megszokottnál gyakrabban 3-5 percenként közlekednek majd.


2012. január 15.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter