Megjelent: 1 éve

Vállalkozói program külföldről jött fiataloknak

A Szubjektív Érték Alapítvány projektet indít „Mesterségem címere - Program vállalkozó szellemű migránsok részére” néven, azzal a céllal, hogy segítsen a harmadik országbeli bevándorlóknak megvalósítani saját vállalkozási ötletüket, előremozdítva ezzel munkaerő piaci belépésüket és integrációjukat.

Olyan Magyarországon élő tehetséges migráns fiatalok jelentkezését várja a program, akiknek határozott elképzelésük, konkrét ötletük van egy saját vállalkozás elindításához, kötődjön az bármilyen tevékenységhez.
A kiválasztások után a legtehetségesebb 25 jelentkező fejlesztő workshopokon elsajátíthatja azokat a szükséges üzleti alapismereteket és készségeket, amely a munkaerőpiacon a sikeres megjelenés feltétele, ezen felül kialakíthatják a saját tevékenységük arculatát, és elkészíthetik az induló termékeiket.


Az ötlet megszületésétől így egészen a gyakorlati megjelenésig nyújt segítséget a program a bevándorló fiataloknak. Ehhez 100 000 Ft indulótőkét biztosítanak, valamint vásárokon, illetve fesztiválokon kapnak megjelenést, az elkészült mintadarabokkal.


2012. augusztus 17.

  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter