Megjelent: 1 éve

Vállalkozói program külföldről jött fiataloknak

A Szubjektív Érték Alapítvány projektet indít „Mesterségem címere - Program vállalkozó szellemű migránsok részére” néven, azzal a céllal, hogy segítsen a harmadik országbeli bevándorlóknak megvalósítani saját vállalkozási ötletüket, előremozdítva ezzel munkaerő piaci belépésüket és integrációjukat.

Olyan Magyarországon élő tehetséges migráns fiatalok jelentkezését várja a program, akiknek határozott elképzelésük, konkrét ötletük van egy saját vállalkozás elindításához, kötődjön az bármilyen tevékenységhez.
A kiválasztások után a legtehetségesebb 25 jelentkező fejlesztő workshopokon elsajátíthatja azokat a szükséges üzleti alapismereteket és készségeket, amely a munkaerőpiacon a sikeres megjelenés feltétele, ezen felül kialakíthatják a saját tevékenységük arculatát, és elkészíthetik az induló termékeiket.


Az ötlet megszületésétől így egészen a gyakorlati megjelenésig nyújt segítséget a program a bevándorló fiataloknak. Ehhez 100 000 Ft indulótőkét biztosítanak, valamint vásárokon, illetve fesztiválokon kapnak megjelenést, az elkészült mintadarabokkal.


2012. augusztus 17.

  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter