Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Munkáltatói fórum a munkavállalói esélyegyenlőségről

A Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület 2013. október 30-án, 09:00-15:00 között a MagNet Közösségi Házban (1062 Andrássy út 98.) szakmai konferenciát tart „Munkáltatók az esélyegyenlőségért címmel. A rendezvény központi témája: hogyan biztosíthatunk egyenlő esélyeket a megváltozott munkaképességű/fogyatékos munkavállalók, álláskeresők számára?

A Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület Magyarország első önszabályozó, munkáltatókat tömörítő, hátrányos helyzetű csoportok esélyegyenlőségét támogató érdekvédelmi szervezete.

A 2010 áprilisában alakult egyesület célja, hogy a munkáltatók figyelmét felhívja a munkaerőpiacon valamilyen szempontból hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatásának fontosságára és előnyeire. A fórum a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére és részvételével jött létre.

Tagjai: Auchan Mo. Kft., Budapest Bank-GE, Budapest-Esély Nonprofit Kft., Chinoin Zrt., IBM Mo. Kft., Job Kft., Jól-Lét Alapítvány, Magyar Posta Zrt., Magyar Telekom Nyrt., Manpower Kft., MARS, MOL Nyrt.és Tesco-Global Áruházak Zrt.

A fórumon a résztvevők hiteles forrásból, neves szakértőktől kapnak tájékozathatást arról, hogy a munkáltató hogyan biztosíthat egyenlő esélyeket a megváltozott munkaképességű/fogyatékos munkavállalóknak. A látogatók a hazai jó gyakorlatok mellett meghallgathatják a londoni székhelyű Business Disability Forum alapítójának és vezérigazgatójának, Susan Scott-Parkernek előadását a brit helyzetről és a helyi tapasztalatokról. A Business Disability Forum Nagy-Britannia vezető munkáltató szervezeteinek szövetsége, melynek célja, hogy üzleti világ és fogyatékkal élők megismerjék egymást és együttműködésük sikeres legyen.

Részletes programért figyelje honlapunkat: www.mef.forum.hu

Részvételi díj:

6.000.- Ft + ÁFA - nem MEF tagok részére

Térítésmentes - a MEF tagszervezetei számára (3 főig)

A rendezvényre elővételben kedvezményes belépőt biztosítunk 3.000 Ft + áfáért. A kedvezményes időszak az eseményt megelőző két héttel, azaz 2013. október 16-án zárul.

A részvételi díj magában foglalja a szakmai programon való részvételt, a büféebédet és a rendezvényhez kapcsolódó teaházban fogyasztott frissítőket.

Szervező: Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma

Kapcsolattartó: Debreceni Éva, pr-munkatárs

Elérhetőség: Telefon: 0620/365-1055 E-mail: debreceni.eva@stscope.hu
Follow hrportal_hu on Twitter

Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel több 25 éve ikonikus helyszíne a hazai és nemzetközi rendezvényeknek. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra néző kilátással, valamint modern, pezsgő és innovatív belső látványvilággal, a magyar vendégszeretet hagyományaihoz hűen várja vendégeit.

További cikkek
Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel több 25 éve ikonikus helyszíne a hazai és nemzetközi rendezvényeknek. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra... Teljes cikk

Mindfulness - A tudatos jelenlét hatása a szakmai és személyes hatékonyságra

A Pannonjob Kft. tréningjei során igen fontos, központi szerepet tölt be a hatékonyság, mely rohanó világunkban napjaink egyik legnagyobb kihívása. A... Teljes cikk

5 tény - Miért érdemes kiszervezni a bérszámfejtést?

Az L-Soft 5 pontban foglalta össze miért érdemes kiszervezni a bérszámfejtést. Teljes cikk