Megjelent: 10 éve

Nem kötött megállapodást, és tiltakozásba kezd két rendédelmi szakszervezet

A Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának (SZÉF) munkavállalói oldalát képező Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) és a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (PVDÉSZ) 2010. október 1-jén többkörös egyeztetést követően sem írta alá a megállapodást.

Az Országos Sajtószolgálat közleménye szerint a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének és a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének véleménye, álláspontja az, hogy a kormányt képviselő belügyminiszter az általuk javasolt, a Megállapodás tartalmi oldalát jobbító és a SZÉF hatáskörébe utalt állomány érdekeit képviselő javaslataikat nem fogadta be, a megállapodásra, a munkabéke fenntartására irányuló kompromisszumkészségük ellenére sem.

Így a Megállapodás - mivel az az állomány jelentős érdekeinek csorbulását tartalmazza - számukra, az általuk képviselt munkavállalók - de minden munkavállaló számára is - elfogadhatatlan - hangzik képviselőik tiltakozása a sajtóközleményben.

Országos Sajtószolgálat
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter