Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Nemzetközi innováció-menedzsment konferencia Budapesten

Budapest adhat otthont Európa legjelentősebb innováció-menedzsmenttel foglalkozó nemzetközi konferenciájának 2015 júniusában - közölte a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH).

images

Az ISPIM nemzetközi innovációs szervezet elnöksége döntött arról, hogy Budapest rendezheti a 26. innováció-menedzsmenttel foglalkozó konferenciát. A rendezési jogért Bécs és Lisszabon is jelentkezett, a három város közül esett a választás a magyar fővárosra.

A NIH közleménye szerint a konferencia lehetőséget teremt majd a magyar innovációs folyamatok és eredmények nemzetközi szintű bemutatására, az európai, amerikai és ázsiai tudományos, innovációt érintő szakmai kapcsolatok szélesítésére, valamint az innováció-menedzsmentet érintő legújabb trendek és nemzetközi tapasztalatok reprezentálására.

A NIH hosszú előkészítő munka után nyerte el a jogot az ISPIM-konferencia magyarországi megrendezésére, amelynek során szorosan együttműködik a Magyar Turizmus Zrt.-vel, az esemény 2015 egyik legjelentősebb hazai konferenciaturisztikai rendezvényének is ígérkezik - idézi a közlemény Deák Csabát, a hivatal stratégiai elnökhelyettesét.

A tájékoztatás szerint az ISPIM (International Society for Professional Innovation Management) kutatók, tanácsadók, köztestületek, globális tanácsadó cégek, regionális és nemzeti döntéshozók, innovatív ügynökségek és számos szakmai szervezet által alkotott hálózat. Akkreditált tagjai, delegáltjai vezérigazgatók, középvezetők, professzorok, PhD kutatók. A szervezetnek jelenleg több mint 600 tagja van világszerte, 60 különböző országból akkreditálva. Jelenleg az ISPIM a legnagyobb taglétszámú és legaktívabb innovációs szervezet Európában és világszerte.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Sci-fibe illő lesz a távmunka a Facebooknál

Egy virtuális valóság szemüveg segítségével dolgozhatnak otthonról a Facebook alkalmazottai egy új fejlesztés segítségével. Teljes cikk

Késnek a fizetések az építkezéseken

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége bizonyos mértékű létszámleépítésre számít. Teljes cikk