Megjelent: 8 éve

Nyári tábort indít munkatársai gyermekeinek a BorgWarner Turbo Systems Kft.

A nyári szünidőben példaértékű támogatást nyújt az oroszlányi BorgWarner Turbo Systems Kft. a munkatársainak. A multinacionális vállalat, táborozási lehetőséget kínál július 30. és augusztus 3. között dolgozói 7-14 éves gyermekei számára.

A tábor megszervezésére az oroszlányi Gárdonyi Géza Városi Könyvtár táboroztatásban tapasztalt, szakképzett kollégáit kérték fel. Takács Tímea, a könyvtár igazgatója gazdag programtervezetről számolt be: "A 30 fős gyereksereg az öt nap alatt ellátogat a csákvári Geszner-házba, ahonnan pusztabusszal kiránduláson vesznek részt a Csíkvarsai-réten. Látogatást tesznek a Budakeszi Vadasparkban, a Pálvölgyi cseppkőbarlangban, valamint a bakonyszentlászlói Cuha-völgyi parkerdőben, ahol a Bakony szépségeinek játékos felfedezésében vehetnek részt.

Helyi programként felkeresik az oroszlányi gyermekkönyvtárat, a Csobbanó Uszodát és a Szlovák Tájházat. A tábor remek alkalmat nyújt a kézműves foglalkozásokra is, melyeken a gyerekek megismerkedhetnek a fazekas mesterséggel, a nemezeléssel, kukoricacsuhézással, bőrözéssel, gyöngyfűzéssel, origamizással és nem utolsó sorban az oroszlányi Brányicska gyermek néptánccsoport közreműködésével tánclépéseket is elsajátíthatnak."

Az ötnapos táborozási lehetőséget a BorgWarner munkatársainak ötlete alapján valósították meg a szervezők. Ezzel a programlehetőséggel a BorgWarner Turbo Systems Kft. méltóan képviseli a családbarát gondolkodásmódját.

oroszlany.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter